Ostali sportovi SDCZ

Crveno-beli putuju u Sloveniju na megdan Mariboru

Bokseri Crvene zvezde otputovaće u Sloveniju gde ih u subotu očekuje duel sa Mariborom u Regionalnoj ligi.

Nakon zimske pauze, crveno-beli se vraćaju obavezama u regionalnom takmičenju. Naši bokseri se nalaze na čelu tabele B grupe sa maksimalnim učinkom 3-0. U prvom susretu sa Mariborom u Beogradu Crvena zvezda je slavila pobedu rezultatom 14:6. Potom su ostvareni trijumfi nad Vitezovima iz Zagreba (12:8) i Radnikom iz Bijeljine (12:8).

Crveno-beli su odražli poslednji trening pred put u Sloveniju u trening sali Bokserskog kluba na stadionu Rajko Mitić. Sportski direktor Zlatko Došljak najavio je veliku borbu u Mariboru.

– Očekuje nas sjajna ekipa Maribora. U Beogradu, na domaćem ringu, dobili smo ih 14:6. Crvena zvezda će nastupiti u jakom sastavu, momci su spremni, maksimalno koncentrisani na duel sa slovenačkom ekipom i očekuju nas jake borbe. Zvezda u Sloveniju ide sa jasnom namerom, da pobedi Maribor sa što većim rezultatom kako bi pred plej-of zauzeli što bolji plasman. Naš cilj je jasan, a to je finale plej-ofa Regionalne lige – rekao je Došljak.

Crvena zvezda će nastupiti u izmenjenom sastavu u odnosu na prethodni duel, protiv Radnika iz Bijeljine, biće pojačana nekolicinom boksera, a očekuje se i debi nastup u crveno-belom dresu Veljka Ražnatovića.

– Pozivamo sve ljubitelje boksa i navijače Crvene zvezde iz Maribora i Slovenije da dođu da nam pruže podršku i uživaju u odličnim borbama, a mi ćemo se potruditi da im priredimo pravi bokserski spektakl – poručio je Došljak.

Meč između Maribora i Crvene zvezde na programu je u subotu 5. februara sa početkom u 16 časova.

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama