Fudbal Fudbal/Vesti Fudbal/Omladinski pogon

Omladinci započeli zimske pripreme

Omladinska selekcija Crvene zvezde, pod komandom novog šefa stručnog štaba Milana Stegnjajića, startovala je danas na terenu iza juga Marakane pripreme za prolećni deo sezone.
 

U odnosu na prvi deo sezone, novo lice u juniorskoj selekciji našeg kluba je Mateja Bojović koji je prekomandovan u redove crveno-belih nakon dobrih partija u dresu našeg razvojnog tima Grafičara. Iz ekipe će izostati talentovani golman Stefan Marinković koji se nalazi u Antaliji sa prvim timom Zvezde, kao i Stefan Leković, koji će u drugom delu sezone nastupati u redovima Grafičara. Luka Stojanović, Marko Ćurić i Davor Rakić zbog zdravstvenih problema neće moći da prisustvuju pripremnom periodu, a kada će se vratiti na teren odlučiće nadležni medicinski stručnjaci. Osim njih iz ekipe će izostati i doskorašnji fudbaleri našeg tima Uroš Kitanović i Nikola Pantić, koji su napustili klub.

Na spisku novog trenera naših omladinaca, Milana Stegnjajića, našlo se 28 fudbalera: Bogdan Marinković, Nikola Borjan, Ognjen Mimović, Pavle Bjelanović, Vladislav Goldin, Andrija Stožinić, Stefan Melentijević, Aleksa Ilić, Marko Radić, Viktor Radojević, Bratislav Marić, Luka Lečić, Nemanja Vidojević, Uroš Branković, Marko Stojanović, Pavle Ognjenović, Mihajlo Milosavić, Andrej Maslać, Luka Bošković, Igor Marisavljević, Mirko Nikolašević, Boris Matić, Mateja Bojović, Stefan Pirgić, Marko Borović, Aleksandar Kahvić, Marko Janković, Ivan Nikčević.

Naši omladinci će se za nastavak sezone pripremati u Beogradu do 8. februara, kada je zakazan polazak na pripreme, koje će biti održane u Ohridu. Izabranići Milana Stegnjajića će u Ohridu boraviti sedam dana, i u tom periodu odigrati nekoliko pripremnih utakmica.

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama