Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Омладински погон

Омладинци започели зимске припреме

Омладинска селекција Црвене звезде, под командом новог шефа стручног штаба Милана Стегњајића, стартовала је данас на терену иза југа Маракане припреме за пролећни део сезоне.
 

У односу на први део сезоне, ново лице у јуниорској селекцији нашег клуба је Матеја Бојовић који је прекомандован у редове црвено-белих након добрих партија у дресу нашег развојног тима Графичара. Из екипе ће изостати талентовани голман Стефан Маринковић који се налази у Анталији са првим тимом Звезде, као и Стефан Лековић, који ће у другом делу сезоне наступати у редовима Графичара. Лука Стојановић, Марко Ћурић и Давор Ракић због здравствених проблема неће моћи да присуствују припремном периоду, а када ће се вратити на терен одлучиће надлежни медицински стручњаци. Осим њих из екипе ће изостати и доскорашњи фудбалери нашег тима Урош Китановић и Никола Пантић, који су напустили клуб.

На списку новог тренера наших омладинаца, Милана Стегњајића, нашло се 28 фудбалера: Богдан Маринковић, Никола Борјан, Огњен Мимовић, Павле Бјелановић, Владислав Голдин, Андрија Стожинић, Стефан Мелентијевић, Алекса Илић, Марко Радић, Виктор Радојевић, Братислав Марић, Лука Лечић, Немања Видојевић, Урош Бранковић, Марко Стојановић, Павле Огњеновић, Михајло Милосавић, Андреј Маслаћ, Лука Бошковић, Игор Марисављевић, Мирко Николашевић, Борис Матић, Матеја Бојовић, Стефан Пиргић, Марко Боровић, Александар Кахвић, Марко Јанковић, Иван Никчевић.

Наши омладинци ће се за наставак сезоне припремати у Београду до 8. фебруара, када је заказан полазак на припреме, које ће бити одржане у Охриду. Изабранићи Милана Стегњајића ће у Охриду боравити седам дана, и у том периоду одиграти неколико припремних утакмица.

Извор: СДЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама