Rukomet Rukomet/Vesti SDCZ

Održana Skupština RK Crvena zvezda i dodela priznanja

U Beogradskom restoranu „Miris Dunava“, na Zemunskom keju, održana je redovna godišnja Skupština Rvačkog kluba Crvena zvezda i dodela priznanja za najuspešnije u 2021. godini.

Teška godina ostala je iza nas, ali sportski veoma uspešna. Ženska ekipa proglašena je za najbolju u Srbiji, osvojena je deseta jubilarna seniorska titula prvaka države i povodom toga donešena je odluka o promeni grba kluba uz dodavanje jedne zvezdice na grbu, Crvena zvezda je prva na rang listi Rvačkog saveza Srbije po broju osvojenih ekipnih titula i ima još puno pojedinačnih prvaka države, državnih medalja u svim uzrastima i medalja sa međunarodnih turnira, kao i sa Balkanskog i Mediteranskog prvenstva.

Uz prigodan koktel, pored najuspešnijih takmičara, plakete su dobili mnogobrojni prijatelji kluba koji su doprineli radu, razvoju i postignutim rezultatima. Naš klub se zahvaljuje osoblju restorana na predivnom ambijentu, odličnoj usluzi, hrani i piću, kao i na svemu što je doprinelo da su sa gostima imali jedno prelepo druženje.

Pored plaketa i opreme kojima su nagrađeni naši najbolji takmičari, dodeljene su im i novčane nagrade za postignute rezultate. Za najboljeg takmičara u klubu za sve uzraste proglašen je Miloš Perović, za najbolju takmičarku u klubu za sve uzraste proglašena je Maša Perović, najbolji među najmlađima beba-rvač je Božidar Sultan, najbolji pionir Luka Jovanović, najbolja pionirka Anđela Cvetković, najbolja kadetkinja Jana Petrović, najbolja juniorka Šemsa Todorović, najbolji sudija u klubu Ivetić Marko i najbolji mladi sudija Jovan Pavlica. Plakete za doprinos i razvoj klubu, uručene su trenerima: Petar Kostić, Miloš Marjanović i Ghadi Zahabi, kao i prijateljima kluba među kojima su bili Predsednik rvačkog saveza Srbije Trajković Željko, podpredsednik gradske Opštine Savski Venac Uroš Tripković, Bojana Milićević iz Sportskog saveza Beograda, podpredsednik Rvačkog saveza Beograda Aleksandar Pitulić, članovi uprave RK Crvena zvezda: Branimir Stojanović, Svetlana Pavlica, Aleksandar Jerković, Vladimir Mihajlović, predstavnik RK Železničar iz Beograda Blagojević Ivan, predstavnik RK Mladost iz Valjeva Ilija Lazarević, PR Rvačkog saveza Beograda Irina Kruška, član našeg kluba Vojislav Petrović, kao i menadžer Marko Miljanov sa celim osobljem restorana „Miris Dunava“.

Ove godine očekuju se još bolji rezultati jer nas sledeće 2023. godine očekuje jubilej, 70 godina od osnivanja prvog rvačkog kluba u okviru Zvezdine porodice i taj rođendan u našem klubu žele da dočekaju još uspešniji i sa još puno pojedinačnih i ekipnih titula.

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama