Ostali sportovi SDCZ

Dodela atletskih priznanja za 2021. godinu

CZBG Portal — atletska priznanja
Atletska priznanja za 2021.

U okviru manifestacije Dani atletike, koja se održala u Kragujevcu pod pokroviteljstvom Srpskog atletskog saveza, dodeljena su priznanja trenerima i klubovima za sportske uspehe u tekućoj godini.

Draganu Periću dodeljene su nagrade za najboljeg trenera u konkurenciji seniora i za državne rekorde koje je postavio njegov pulen Armin Sinančević u dvorani i na otvorenom.

U okviru programa Perić je održao predavanje o najupešnijoj sezoni jednog bacača kugle na Balkanu i hronoški prošao kroz takmičenja i sezonu.

CZBG Portal — uručenje priznanja Draganu Periću
Dragan Perić prima priznanje od SAS

 

Od Prvenstva Balkana u dvorani, državnog rekorda na Srbija openu i Evropskog prvenstva u Poljkoj, preko državnog rekorda na otvorenom, Olimpijski igrama, Balkanskog prvenstvu i finalu Dijamantske lige.

Tehniku bacanja kugle Armina Sinančevića nazvao je Beogradskog filharmonijom.

Mirjana Stojanović dobila je nagradu za ostvareni juniorski državni rekord u dvorani na 200 metara, koji je postavila Tijana Japundžić.

CZBG Portal — Armin Sinančević
Uručenje priznanja Arminu Sinančeviću

Miloradu Jovančeviću uručena je specijalna nagrada Evropske atletike za uspehe u oblasti trenerskog posla, koje je ostvario sa Strahinjom Jovančevićem u disciplini skok udalj.

Atletski klub Crvena zvezda dobio je plakete za državne rekorde u dvorani u konkurenciji mlađih juniorki na 4×200 metara u sastavu Drča, Milošević, Petrović i Japundžić, kao i za štafetu u konkurenciji juniora u sastavu Mićić, Vidojković, Mijatović i Kaljuš.

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUM

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama