Блог Фудбал Фудбал/Вести ЦЗБГ

Мито, ћути! Пикси, сад се јави!

Након шокантног пораза фудбалера Црвене звезде од Радника из Сурдулице, не смирују се страсти међу навијачима.

Након утакмице и пораза наших фудбалера, север је дао подршку играчима. Али да ли је све у њиховим рукама? Наиме, од самог почетка ове сезоне навијачи су упозоравали и писали да се не доводе адекватна појачања на неким позицијама. У клубу, тако се свима чини, нису ни помишљали да на време обезбеде тренеру Станковићу играче који ће моћи да изнесу ову сезону и да на крају донесу нову титулу у црвено-беле витрине.

Поред свега тога из табора комшија почели су да наричу и кукају како неће дозволити крађе и како је нереално то што је прошле сезоне Звезда све утакмице завршила без пораза. Онај који је предњачи био је Александар Станојевић који је претио да ће ићи и пред Скупштину да протестује ако до крађе дође. Наравно, дотични није мислио да то уради када се краде за екипу коју он тренира. За тако нешто ће да ћути и трља руке.

Али да ми бацимо поглед у наше двориште.

Наиме, након пораза од Радника, Митар Мркела (спортски директор) је изјавио како га је било срамота да гледа Звезду, те је прозвао Звездине фудбалере и окривио их јер не желе да се вакцинишу, а разболе се пред кључне мечеве. Све би то имало смисла да се Мита бавио својим послом и доводио оне играче који су нам били потребни на неким кључним позицијама, а не неке половњаке тамо где смо иначе и били попуњени. Можда север неће проговорити ни њему, а ни његовом надређеном, али ми хоћемо јер то заслужује након оваквих изјава.

Зато ти јасно и гласно кажемо: “Мито, ћути!”

Као портал смо увек подржавали Звездину легенду и Звездину звезду, Драгана Стојковића Пиксија. Подржавали смо га и оног тренутка када је шамаран, и када је ушао у конфликт са Терзићем. Пикси је улепшавао нашу младост. Не кажемо да је безгрешан, али неке ствари није заслужио или их је барем заслужио исто онолико колико и други. Терзић о њему нема шта да прича, јер му није ни до колена.

Али сада ми желимо да кажемо Стојковићу: “Пикси, сад се јави!” 

Сви знате да је недавно наш селектор рекао да је првенство регуларно тј. никад регуларније. А ми морамо да питамо нашег Пиксија да ли је гледао мечеве ривала? Да ли је слушао изјаве тренера ривала и притиске које је исти правио? Да ли је гледао како судије суде и запитао се колико су утакмице комшија регуларне?

Толико за сада од нас. Огласићемо се опет, ако и када буде било потребно.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама