Blog Fudbal Fudbal/Vesti CZBG

Mito, ćuti! Piksi, sad se javi!

Nakon šokantnog poraza fudbalera Crvene zvezde od Radnika iz Surdulice, ne smiruju se strasti među navijačima.

Nakon utakmice i poraza naših fudbalera, sever je dao podršku igračima. Ali da li je sve u njihovim rukama? Naime, od samog početka ove sezone navijači su upozoravali i pisali da se ne dovode adekvatna pojačanja na nekim pozicijama. U klubu, tako se svima čini, nisu ni pomišljali da na vreme obezbede treneru Stankoviću igrače koji će moći da iznesu ovu sezonu i da na kraju donesu novu titulu u crveno-bele vitrine.

Pored svega toga iz tabora komšija počeli su da nariču i kukaju kako neće dozvoliti krađe i kako je nerealno to što je prošle sezone Zvezda sve utakmice završila bez poraza. Onaj koji je prednjači bio je Aleksandar Stanojević koji je pretio da će ići i pred Skupštinu da protestuje ako do krađe dođe. Naravno, dotični nije mislio da to uradi kada se krade za ekipu koju on trenira. Za tako nešto će da ćuti i trlja ruke.

Ali da mi bacimo pogled u naše dvorište.

Naime, nakon poraza od Radnika, Mitar Mrkela (sportski direktor) je izjavio kako ga je bilo sramota da gleda Zvezdu, te je prozvao Zvezdine fudbalere i okrivio ih jer ne žele da se vakcinišu, a razbole se pred ključne mečeve. Sve bi to imalo smisla da se Mita bavio svojim poslom i dovodio one igrače koji su nam bili potrebni na nekim ključnim pozicijama, a ne neke polovnjake tamo gde smo inače i bili popunjeni. Možda sever neće progovoriti ni njemu, a ni njegovom nadređenom, ali mi hoćemo jer to zaslužuje nakon ovakvih izjava.

Zato ti jasno i glasno kažemo: “Mito, ćuti!”

Kao portal smo uvek podržavali Zvezdinu legendu i Zvezdinu zvezdu, Dragana Stojkovića Piksija. Podržavali smo ga i onog trenutka kada je šamaran, i kada je ušao u konflikt sa Terzićem. Piksi je ulepšavao našu mladost. Ne kažemo da je bezgrešan, ali neke stvari nije zaslužio ili ih je barem zaslužio isto onoliko koliko i drugi. Terzić o njemu nema šta da priča, jer mu nije ni do kolena.

Ali sada mi želimo da kažemo Stojkoviću: “Piksi, sad se javi!” 

Svi znate da je nedavno naš selektor rekao da je prvenstvo regularno tj. nikad regularnije. A mi moramo da pitamo našeg Piksija da li je gledao mečeve rivala? Da li je slušao izjave trenera rivala i pritiske koje je isti pravio? Da li je gledao kako sudije sude i zapitao se koliko su utakmice komšija regularne?

Toliko za sada od nas. Oglasićemo se opet, ako i kada bude bilo potrebno.

Tagovi

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama