Fudbal Fudbal/Vesti Fudbal/Najava utakmica Fudbal/Omladinski pogon

Omladinci spremni za Sent Patrik

CZBG — Radojević i Kahvić
Viktor Radojević i Aleksandar Kahvić, talentovani igrači iz omladinske Zvezdine škole

Juniori Crvene zvezde će u sredu od 17 časova na stadionu FK „Čukarički“ dočekati ekipu Sent Patrika u revanš meču Lige šampiona za mlade.

Prva utakmica je završena u korist našeg tima, pa je rezultat u Dablinu bio 2:1 za goste, a pitanje pobednika rešio je dvostruki strelac – Marko Lazetić. Ipak, još neko čije se završnice Irci takođe plaše je sedamnaestogodišnji napadač Aleksandar Kahvić.

Pred nama je još jedna evropska utakmica i siguran sam da će to biti i bolje nego u Dablinu kad smo pobedili, pogotovo jer igramo pred našim navijačima, koji će nadam se ispuniti stadion Čukaričkog. Što se same utakmice tiče, Sent Patrik je čvrsta ekipa, u Beograd dolaze s tim stavom, ali na nama je da ih ponovo nadigramo. Što se gola tiče, meni je primarni zadatak da pogađam, ali ne opterećujem se time. Ako budem u prilici – super, ako ne, nema veze, samo da mi prođemo dalje.

Neko ko garantuje bespoštednu borbu i čvrstinu u defanzivi je Viktor Radojević, a levi bek naših omladinaca najavljuje da će pristup da bude na visokom nivou.

Čeka nas uzbudljiva utakmica, to je sigurno. Ne razmišljamo o rezultatu iz prvog meča, jer želimo da pristup bude kao da je 0:0 bilo i da se u sredu sve odlučuje. Naravno, drago nam je zbog dobrog meča koji smo odigrali u Dablinu, ali ovim želim da naglasim da se nećemo opustiti i da ćemo dati sve od sebe da oduševimo naše navijače. Nadam se što većem broju ljudi na tribinama, jer će to biti nešto posebno za sve nas. Pre dve godine sam kao najmlađi bio sa timom Slavoljuba Đorđevića, ali usled povrede nisam zaigrao, sada ću imati tu priliku i jedva čekam.

Juniori Crvene zvezde će se u slučaju prolaska dalje susresti sa boljim iz dvomeča Empoli – Domžale.

Izvor: SDCZ, zvaničan sajt

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama