Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Најава утакмица Фудбал/Омладински погон

Омладинци спремни за Сент Патрик

CZBG — Radojević i Kahvić
Виктор Радојевић и Александар Кахвић, талентовани играчи из омладинске Звездине школе

Јуниори Црвене звезде ће у среду од 17 часова на стадиону ФК „Чукарички“ дочекати екипу Сент Патрика у реванш мечу Лиге шампиона за младе.

Прва утакмица је завршена у корист нашег тима, па је резултат у Даблину био 2:1 за госте, а питање победника решио је двоструки стрелац – Марко Лазетић. Ипак, још неко чије се завршнице Ирци такође плаше је седамнаестогодишњи нападач Александар Кахвић.

Пред нама је још једна европска утакмица и сигуран сам да ће то бити и боље него у Даблину кад смо победили, поготово јер играмо пред нашим навијачима, који ће надам се испунити стадион Чукаричког. Што се саме утакмице тиче, Сент Патрик је чврста екипа, у Београд долазе с тим ставом, али на нама је да их поново надиграмо. Што се гола тиче, мени је примарни задатак да погађам, али не оптерећујем се тиме. Ако будем у прилици – супер, ако не, нема везе, само да ми прођемо даље.

Неко ко гарантује беспоштедну борбу и чврстину у дефанзиви је Виктор Радојевић, а леви бек наших омладинаца најављује да ће приступ да буде на високом нивоу.

Чека нас узбудљива утакмица, то је сигурно. Не размишљамо о резултату из првог меча, јер желимо да приступ буде као да је 0:0 било и да се у среду све одлучује. Наравно, драго нам је због доброг меча који смо одиграли у Даблину, али овим желим да нагласим да се нећемо опустити и да ћемо дати све од себе да одушевимо наше навијаче. Надам се што већем броју људи на трибинама, јер ће то бити нешто посебно за све нас. Пре две године сам као најмлађи био са тимом Славољуба Ђорђевића, али услед повреде нисам заиграо, сада ћу имати ту прилику и једва чекам.

Јуниори Црвене звезде ће се у случају проласка даље сусрести са бољим из двомеча Емполи – Домжале.

Извор: СДЦЗ, званичан сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама