SDCZ Fudbal Fudbal/Vesti

Milan Pavkov preskače Bragu i Partizan?

Milan Pavkov na utakmici protiv Proletera na Marakani
Milan Pavkov povređen izašao iz Marakane prilikom odigravanja meča protiv novosadskog Proletera

Zbog povrede zadobijene na utakmici protiv novosadskog Proletera, Milan Pavkov bi mogao da preskoči naredne dve bitne Zvezdine utakmice — protiv Brage u Ligi Evrope, kao i derbi protiv Partizana.

Fudbaleri crvene zvezde prethodnog vikenda savladali su na stadionu „Rajko Mitić“ ekipu novosadskog Proletera rezultatom 3:0 u okviru 8. kola Super lige Srbije. Do, slobodno se može reći, rutinske pobede puleni trenera Dejana Stankovića stigli su golovima Seku Sanoga i Aleksandra Kataija, ali je ovaj meč doneo i potencijalni problem za naredni period.

Naime, na isteku punog sata igre, trenutno prvi napadač naše ekipe Milan Pavkov požalio se na povredu. Ukazana mu je pomoć na teren, ali je vrlo brzo izvršena izmena i na teren je kročio Filipo Falko. Dobro je poznata činjenica da u narednim danima crveno-bele očekuje start u grupnoj fazi UEFA Lige Evrope protiv portugalske Brage, ali i 165. „večiti derbi“ koji u situaciji kada naša ekipa ima zaostatak od dva boda za ekipom Partizana, ima veliki značaj.

Kako trenutno stvari stoje izvesno je da trener Stanković neće moći da računa na Pavkova za predstojeći duel sa Bragom. Pavkov je nategao ligamente kolena i pored činjenice da dužina pauze još uvek nije određena, neizvesno je učešće Milana Pavkova i u predstojećem duelu večitih rivala.

Stručni štab naše ekipe moraće da pronađe najbolju zamenu iskusnom napadaču, a u ovom momentu na raspolaganju šefu stručnog štaba su Francuz Lua Dioni i nedavno pristigli Rišairo Živković, mada ne bi bilo čudno da na poziciji najisturenijeg napadača zaigra i el Fardu Ben kome ta uloga nije strana.

Ostaje nam da vidimo šta će naredni dani doneti kada je u pitanju dužina odsustva Milana Pavkova.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU
 

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama