Кошарка Кошарка/Вести

Продаја сезонских улазница почиње 6. септембра

Кошаркашки клуб Црвена звезда почиње продају сезонских улазница за такмичарску сезону 2021/2022 од 6.септембра!

Иза нас је због пандемије Ковид 19 можда и најтежа сезона у историји клуба и кошаркашког спорта. Почели смо је без публике и са празним трибинама, са мноштвом непознаница, изазова, препрека и тешкоћа. Завршили смо је тријумфално са трофејима, новим искуством и уз велику подршку са трибина без које би сви циљеви били теже оствариви.

И управо претходна такмичарска сезона њен почетак и посебно крај, показала је шта значе Звездини навијачи и подршка са трибина за наш клуб и играче.

Зато је јасно да без обзира на препреке какве до сада у свету спорта нису виђене, Црвена звезда није Црвена звезда без подршке навијача и спремни смо да заједно без обзира на отежавајуће околности уђемо у још једну изазовну сезону – заједно са нашим навијачима и продајом сезонких улазница.

Поред спортског дела, највећи ударац свакако је претрпело финансијско пословање клуба, и зато нам је звездашко јединство и помоћ навијача у овом тренутку изузетно важна. Управо због тога, цене сезонских карата биће прилагођене актуелном тренутку, а посебне олакшице и попусте имаће они који су били у могућности и помогли клубу почетком прошле сезоне куповином сезонских улазница за такмичарску сезону 2020/2021.

Помоћ коју је клуб у несметаном свакодневом функционисању имао од стране својих навијача куповином сезонских улазница у је немерљива и имаће још већи значај у наредној сезони!

Црвена звезда која је и за ову сезону оформила тим у складу са могућностима, амбицијама клуба и јачини такмичења у којима учествује, ће у наредној сезони своје мечеве играти у “Штарк Арени” и хали “Александар Николић” у Београду.

Продаја сезонских улазница за такмичарску сезону 2021/2022 обављаће се искључиво на штандовима испред седишта клуба на Малом Калемегдану и путем онлине наручивања, а комплетне цене свих сезонских улазница уз све прецизна објашњења и детаље биће објављене током наредне недеље на званичном сајту и свих друштвеним платформама клуба.

Будите уз Црвену звезду и у наредној евролигашкој сезони, само заједно можемо до циљева који су сада стандард нашег клуба.

КК Црвена звезда

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама