Фудбал Фудбал/Најава утакмица

Милијаш: Максимално на ТСЦ

Фудбалери Црвене звездe се сутра од 19 часова састају са екипом ТСЦ-а у оквиру 6.кола првенства Србије. Помоћни тренер црвено-белих Ненад Милијаш изнео је своја очекивања од сутрашње утакмице.

– Првенство је тек почело, а ми смо имали један кикс који треба да исправимо. ТСЦ је тренутно први на табели, што довољно говори каква су екипа. Ући ћемо у утакмицу максимално, схватити их озбиљно и очекујем да ћемо забележити победу – рекао је Милијаш.

Милијаш је нагласио да снага екипе ТСЦ-а лежи у колективу.

– Јачина и заштитни знак ТСЦ-а је група. Мада се више бавимо тиме како ћемо ми играти. Честитао бих нашим играчима на утакмици против Клужа, поготово после критика које су доживели од медија. Посебно је тешко победити толиким резултатом у било којој фази, а камоли у плеј-офу и заиста им свака част на томе.

Наш некадашњи капитен се осврнуо на кадровску ситуацију у тиму црвено-белих, као и на рекорд који је поставио Ел Фарду Бен.

– Дегенек не може сигурно да игра због повреде, а за остале ћемо видети. Тек нам предстоји тренинг и видећемо како се ко буде осећао. Што се тиче Беновог рекорда, он је то апсолутно заслужио. Нико га више не сматра странцем, већ домаћим. Изузетан је првенствено у људском смислу, а потом и играчки. Имао сам прилику и да на терену лично сарађујем с њим и јако ми је драго због њега – подвукао је Милијаш.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама