Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе

Звезда славила голом Иванића

Фудбалери Црвене звезде стварили су прву првенствену победу у 2. колу Суперлиге Србије. Црвено-бели су победили екипу Младости голом Мирка Иванића пред сам крај првог полувремена.

И поред победе и поред доминације на терену, ни овај пут, као ни против Војводине и Каирата, фудбалери Црвене зевзде нису пружили игру коју навијачи очекују од њих. Једноставно игра је била доста јалова и види се да ће бити потребно још утакмица како би наши фудбалери ушли у форму.

Једино вредно помена у првом полувремену био је гол Мирка Иванића у 45. минути сусрета. Одиграли су Иванић и Катаи дупли пас и то из прве, а Иванић је одлично шутирао и погодио мрежу гостију за вођство од 1:0.

Очекивали су навијачи да ће овај гол дати крила црвено-белима, међутим у другом полувремену нисмо видели поготке. Тачније видели смо погодак Филипа Фалка, али је он поништен због офсајд позиције Александра Катаија. Покушавали су играчи Звезде нешто више да направе до краја утакмице, али нису успевали да пронађу пут до мреже гостију.

Ако се по јутру дан познаје, у среду, у реванш мечу против Каирата, биће потребно много боље издање пулена Дејана Станковића како би црвено-бели наставили такмичење у квалификацијама за Лигу шампиона. 

Црвена звезда – Младост 1:0 (1:0)

Стадион: „Рајко Митић“.

Гледалаца: 12.427.

Стрелци: Иванић у 45.минуту.

Судија: Милош Милановић.

Жути картони: Родић, Бабић (Црвена звезда), Ламбулић, Тумбасевић (Младост).

Црвена звезда: Борјан, Ераковић (од 70. Дегенек), Панков (од 73. Бабић), Драговић, Родић, Саного, Канга (од 85. Крстичић), Фалко (од 85. Бен), Иванић, Катаи, Диони (од 70. Крстовић).

Резерве: Гордић, Бабић, Дегенек, Крстичић, Павков, Станић, Николић, Бен, Срнић, Бакајоко, Крстовић.

Младост: Миловић, Јовановић, Тумбасевић, Кос (од 76. Ивановић), Ламбулић (од 76. Јојић), Мићевић (од 90. Н. Жунић), Баха, Радивојевић, Цветковић, Лековић, Милошевић.

Резерве: Самчовић, Максимовић, Ивановић, Кијевчанин, Бабић, Јојић, Н. Жунић, Перовић, Гордић, Селенић, Ф. Жунић.

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама