Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Zvezda slavila golom Ivanića

Fudbaleri Crvene zvezde stvarili su prvu prvenstvenu pobedu u 2. kolu Superlige Srbije. Crveno-beli su pobedili ekipu Mladosti golom Mirka Ivanića pred sam kraj prvog poluvremena.

I pored pobede i pored dominacije na terenu, ni ovaj put, kao ni protiv Vojvodine i Kairata, fudbaleri Crvene zevzde nisu pružili igru koju navijači očekuju od njih. Jednostavno igra je bila dosta jalova i vidi se da će biti potrebno još utakmica kako bi naši fudbaleri ušli u formu.

Jedino vredno pomena u prvom poluvremenu bio je gol Mirka Ivanića u 45. minuti susreta. Odigrali su Ivanić i Katai dupli pas i to iz prve, a Ivanić je odlično šutirao i pogodio mrežu gostiju za vođstvo od 1:0.

Očekivali su navijači da će ovaj gol dati krila crveno-belima, međutim u drugom poluvremenu nismo videli pogotke. Tačnije videli smo pogodak Filipa Falka, ali je on poništen zbog ofsajd pozicije Aleksandra Kataija. Pokušavali su igrači Zvezde nešto više da naprave do kraja utakmice, ali nisu uspevali da pronađu put do mreže gostiju.

Ako se po jutru dan poznaje, u sredu, u revanš meču protiv Kairata, biće potrebno mnogo bolje izdanje pulena Dejana Stankovića kako bi crveno-beli nastavili takmičenje u kvalifikacijama za Ligu šampiona. 

Crvena zvezda – Mladost 1:0 (1:0)

Stadion: „Rajko Mitić“.

Gledalaca: 12.427.

Strelci: Ivanić u 45.minutu.

Sudija: Miloš Milanović.

Žuti kartoni: Rodić, Babić (Crvena zvezda), Lambulić, Tumbasević (Mladost).

Crvena zvezda: Borjan, Eraković (od 70. Degenek), Pankov (od 73. Babić), Dragović, Rodić, Sanogo, Kanga (od 85. Krstičić), Falko (od 85. Ben), Ivanić, Katai, Dioni (od 70. Krstović).

Rezerve: Gordić, Babić, Degenek, Krstičić, Pavkov, Stanić, Nikolić, Ben, Srnić, Bakajoko, Krstović.

Mladost: Milović, Jovanović, Tumbasević, Kos (od 76. Ivanović), Lambulić (od 76. Jojić), Mićević (od 90. N. Žunić), Baha, Radivojević, Cvetković, Leković, Milošević.

Rezerve: Samčović, Maksimović, Ivanović, Kijevčanin, Babić, Jojić, N. Žunić, Perović, Gordić, Selenić, F. Žunić.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama