Кошарка Кошарка/Вести

ЕЛ: Црвено-бели крећу из Истанбула

Евролига је у среду објавила комплетан распоред такмичења за сезону 2021-2022 у најјачем еврорском клупском такмичењу.

Нова сезона у свом регуларном делу без плеј офа трајаће од 30. септембра до 8. априла и имаће седам дуплих програма (кола).

Нову сезону црвено-бели отварају поново у Истанбулу против екипе Фенербахчеа првог дана октобра од 19.45 часова.

Већ на старту Црвену звезду очекују два гостовања, пошто након пута у Истанбул след ии меч у Тел Авиву 07.10. у “Менора Мивтачим Арени” против Макабија у стандардном термину у 20.05 часова.

Прва утакмица у Београду у којој ће се верним навијачима представити наш нови тим на програму је 13.октобра против Жалгириса, а серију изузетно тешких гостовања на старту сезоне обележиће и одлазак у Москву на дуел са екипом ЦСКА 15.октобра

Црвена звезда након тога дочекује АЛБУ, али онда следе два нова гостовања – Монаку и Арманију, што значи да ће екипа Црвене звезде у првих 7 кола чак 5 пута бити гост!

Током децембра у још једном дуплом колу црвено-бели 14.12 и 16.12 дочекује екипе Барселоне и Бајерна, а календарски изузетно успешну годину (трипла круна) испратиће утакмицом са Зенитом 30.12 у Београду. Нову ће почети утакмицама са Фенербахчеом 06.01 и Реалом 13.01 такође у Београду.

Комплета распоред можете погледати испод уз напомену да ће клуб током августа одредити и цене сезонских карата за предстојећу сезону:

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Скочи на траку са алаткама