Fudbal Fudbal/Vesti

Milunović: “Nije bilo lako, ali mentalitet je presudio”

Crvena zvezda je trijumfovala u 31. kolu domaćeg šampionata nad ekipom Javora u Ivanjici sa 5:1, a utiske o meču izneo je jedan od strelaca Nemanja Milunović.

– Iskreno, meč uopšte nije bio lak, iako smo pobedili visokim rezultatom u Ivanjici. Primili smo gol odmah na početku utakmice, što nas je u potpunosti „razbudilo“. Znali smo da nas očekuje težak teren na stadionu u Ivanjici i odmah se videlo da ne može da se igra dugim loptama u ovakvim uslovima. Drago mi je da smo brzo preokrenuli rezultat i tako pokazali jedinstvo na terenu i iskoristio bih priliku da čestitam saigračima na zasluženom trijumfu – rekao je defanzivac crveno-belih.

Milunović je istakao da mu je drago da naš tim nastavlja sa odličnim partijama, kao i da je zadovoljan načinom na koji se vratio na teren.

– Svaka povreda je ozbiljna. Čim odsustvuješ sa terena nekoliko dana, moraš posle to da nadoknadiš, kako bi u potpunosti opravdao očekivanja. Drago mi je da sve ide odličnim tokom posle mog povratka. Prvo smo se sjajno pokazali u meču sa Partizanom i zasluženo pobedili. Važno je da smo ostali potpuno koncentrisani i da smo fokusirano odigrali današnji meč protiv Javora i tako nastavili pobednički niz u prvenstvu.

Prokomentarisao je naš štoper izazove koji očekuju Crvenu zvezdu u nastavku prolećnog dela sezone.

– Pauza je dobro došla, pogotovo jer ćemo igrati mečeve na svaka tri dana u narednom periodu. Imaćemo više vremena da se mirno pripremimo za naredni izazov koji nas očekuje, ali ponavljam, moramo biti potpuno spremni da bismo ostvarili sve zacrtane ciljeve – zaključio je Nemanja Milunović.

Izvor: SD Crvena zvezda

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama