Фудбал Фудбал/Вести

Милуновић: “Није било лако, али менталитет је пресудио”

Црвена звезда је тријумфовала у 31. колу домаћег шампионата над екипом Јавора у Ивањици са 5:1, а утиске о мечу изнео је један од стрелаца Немања Милуновић.

– Искрено, меч уопште није био лак, иако смо победили високим резултатом у Ивањици. Примили смо гол одмах на почетку утакмице, што нас је у потпуности „разбудило“. Знали смо да нас очекује тежак терен на стадиону у Ивањици и одмах се видело да не може да се игра дугим лоптама у оваквим условима. Драго ми је да смо брзо преокренули резултат и тако показали јединство на терену и искористио бих прилику да честитам саиграчима на заслуженом тријумфу – рекао је дефанзивац црвено-белих.

Милуновић је истакао да му је драго да наш тим наставља са одличним партијама, као и да је задовољан начином на који се вратио на терен.

– Свака повреда је озбиљна. Чим одсуствујеш са терена неколико дана, мораш после то да надокнадиш, како би у потпуности оправдао очекивања. Драго ми је да све иде одличним током после мог повратка. Прво смо се сјајно показали у мечу са Партизаном и заслужено победили. Важно је да смо остали потпуно концентрисани и да смо фокусирано одиграли данашњи меч против Јавора и тако наставили победнички низ у првенству.

Прокоментарисао је наш штопер изазове који очекују Црвену звезду у наставку пролећног дела сезоне.

– Пауза је добро дошла, поготово јер ћемо играти мечеве на свака три дана у наредном периоду. Имаћемо више времена да се мирно припремимо за наредни изазов који нас очекује, али понављам, морамо бити потпуно спремни да бисмо остварили све зацртане циљеве – закључио је Немања Милуновић.

Извор: СД Црвена звезда

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама