Остали спортови СДЦЗ

Звездиних шест виза за ОИ у Јапану

Број спортиста Црвене звезде који ће представљати Србију на Олимпијским играма у Токију ове године се повећава.

Након што су своје визе за најзначајнију спортску смотру на свету „извадили“ атлетичар Армин Синанчевић, стонотенисери Марко Јевтовић и Золт Пете, џудиста Немања Мајдов, последња у низу авионску карту за престоницу Јапана обезбедила је Звездина веслачица Јована Арсић.

Ако се овој петорки дода и једна од две најбоље џудисткиње Црвене звезде које имају норму за Олимпијске игре, онда ће тренутни број спортиста црвено-беле породице који путују у Токио бити 6. Џудисткиње Андреа Стојадинов и Милица Николић налазе се у олимпијској норми, али пошто наступају у истој категорији право на наступ у Токију ће имати само једна, боља од њих две на ранг листи када се подвуче црта после Светског првенства.

Спортско друштво Црвена звезда је изузетно поносно на своје спортисте који ће представљати нашу земљу на ОИ. Честитамо будућим учесницима Игара у Токију, као и њиховим тренерима и клубовима на овим изузетним резултатима. Надамо се да ће број наших спортиста који ће се наћи у авиону ка земљи излазећег сунца бити и већи када буде дошло време за полазак.

Извор: СД Црвена звезда

Све вести можете коментарисати и на нашем ФОРУМУ

2 Коментарa

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама