Hokej Hokej/Izveštaji

Red Tim dobar i pored poraza

Golobradi hokejaši Red Tima odigrali su svoju prvu seniorsku prvenstvenu utakmicu. Večeras su gostovali ekipi Vojvodine od koje su izgubili rezultatom 5:1 (1:0, 2:0, 2:1), ali ni u kom smislu nisu razočarali i pokazali su da će, u godinama koje su pred njima, biti protivnik dostojan svakog respekta.

Vojvodina je definitivno dominirala u ovom meču, posebno na fizičkom planu s obzirom da se radi o starijim i iskusnijim hokejašima u odnosu na hokejaše Red Tima. Ipak, i pored pet primljenih golova, sjajan na golu Red Tima bio je Nil Biton, a u tome su mu svesrdno pomagali i njegovi saigrači koji su se doslovno bacali na led i telom štitili svoj gol.

Red Tim je dosta naivno primao golove, ali to je škola koju su morali i moraju da prođu. Ipak, njihova igra je bila dovoljna da iznerviraju ekipu Vojvodine koja je verovatno mislila da će do kraja druge trećine do vrha napuniti mrežu Red Tima, pa kada se to nije desilo počeli su sa mnogo grubljom igrom i to prema deci koja im fizički nisu dorasla, ali su pokazala zube. U tome je posebno napredovao Milan Nikolić koji je dobio i 10 minuta kazne, a moglo je da bude još isključenja jer su novosađani igrali u tim momentima baš grubo.

Ipak, u poslednjem periodu ekipa Red Tima uspela je da se nagradi i jednim pogotkom. Nakon što su dobro povukli kontru, nši oklopnici su se brzo našli pred golom Vojvodine, a strelac je bio Nikola Jerković na asistenciju Matije Dinića. Imali su hokejaši Red Tima još par prilika, ali je ruski golman Akim Padalista odbranio te udarce.

Sve vesti možete komentarisati i na našem FORUMU

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama