Fudbal Fudbal/Vesti

GAJIĆ: GINEMO JEDNI ZA DRUGE

Izvor: SD Crvena zvezda

Odigrali su fudbaleri Crvene zvezde bez golova protiv Slovana iz Libereca, a momak koji se sada već ustalio u startnu postavu – Milan Gajić istakao je zadvoljstvo zbog uspeha koji je naš tim ostvario i plasmana u narednu rundu takmičenja Lige Evrope.

– Prezadovoljni smo kako se odvila cela grupna faza takmičenja. Ovo je rezultat koji smo priželjkivali i donekle smo i znali u kojim mečevima treba „tražiti“ bodove.  Zadovoljan sam i zbog činjenice da smo pre ove utakmice obezbedili „evropsko proleće“. Zaista je bio težak meč, hladno vreme, mnogo faulova, nažalost smo propustili neke naše šanse, ali ne treba žaliti za tim. Ciklus je zatvoren, osvojili smo 11 bodova i mogu da kažem da smo zaista srećni zbog toga – rekao je Gajić.

Ponosan je naš bek i zbog osvojene titule jesenjeg prvaka.

– Odigrali smo mnogo utakmica od starta sezone i doživeli samo jedan poraz, to je neverovatan podatak. Preponosan sam na saigrače, stručni štab i čitav klub. Rastemo iz dana u dan i ginemo jedni za druge. Upravo to je krunisano jesenjom titulom i prolaskom u narednu fazu takmičenja. Čekaju nas još utakmice u prvenstvu i kupu, posle čega odlazimo na zasluženi odmor, a imamo želju da na pravi način krunišemo jesenji deo sezone – zaključio je Gajić.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama