Фудбал Фудбал/Вести

ГАЈИЋ: ГИНЕМО ЈЕДНИ ЗА ДРУГЕ

Извор: СД Црвена звезда

Одиграли су фудбалери Црвене звезде без голова против Слована из Либереца, а момак који се сада већ усталио у стартну поставу – Милан Гајић истакао је задвољство због успеха који је наш тим остварио и пласмана у наредну рунду такмичења Лиге Европе.

– Презадовољни смо како се одвила цела групна фаза такмичења. Ово је резултат који смо прижељкивали и донекле смо и знали у којим мечевима треба „тражити“ бодове.  Задовољан сам и због чињенице да смо пре ове утакмице обезбедили „европско пролеће“. Заиста је био тежак меч, хладно време, много фаулова, нажалост смо пропустили неке наше шансе, али не треба жалити за тим. Циклус је затворен, освојили смо 11 бодова и могу да кажем да смо заиста срећни због тога – рекао је Гајић.

Поносан је наш бек и због освојене титуле јесењег првака.

– Одиграли смо много утакмица од старта сезоне и доживели само један пораз, то је невероватан податак. Препоносан сам на саиграче, стручни штаб и читав клуб. Растемо из дана у дан и гинемо једни за друге. Управо то је крунисано јесењом титулом и проласком у наредну фазу такмичења. Чекају нас још утакмице у првенству и купу, после чега одлазимо на заслужени одмор, а имамо жељу да на прави начин крунишемо јесењи део сезоне – закључио је Гајић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама