Историја Сећања Фудбал Фудбал Фудбал/Вести

Најдоски: Били смо феноменална екипа

Непуне три деценије прошле су од 1991. године,када се Црвена звезда налазила на европском и светском врху. Илија Најдоски један је од играча који је предводио Звезду до титуле светског првака, а услед искључења Дејана Савићевића био је у прилици да носи капитенску траку и подигне пехар клупског првака света.

– Леп је осећај присетити се једне такве утакмице после 29 година. Одиграли смо заиста квалитетно, друго полувреме смо били приморани да играмо са играчем мање, али смо успели да издржимо до краја. Екипа Коло-Кола је такође била доста квалитетна, предвођена хрватским тренером. Лепо је присетити се те велике утакмице после 29 година – нагласио је Најдоски.

Присетио капитен на тој утакмици и каква је Звезда била током борбе за светску титуле, као и тренера Владице Поповића.

– Звезда је тих година играла феноменалан фудбал, екипа је била изузето квалитетна, а код играча је било присутно велико самопоуздање, што је најважније. Имали смо и велико искуство играња великих утакмица. Владица Поповић нас је одлично спремио за тај меч. За Владицу као човека, личност, бившег фудбалера и тренера Црвене звезде имам само речи хвале. За њега могу да кажем да је прави уникат и како човек и као спортски радник.

Легенда нашег клуба открила је и да и данас гледа Звезду.

– Звезду редовно пратим, надам се да ћемо наставити са одличним резултатима и на пролеће. Ова екипа је показала да има квалитет, стичу искуство, превођени су добрим тренером, као и целокупно сређеним клубом. Желим да честитам на свим резултатима, на новом европском пролећу. Верујем у екипу, доказали су да имају самопоуздање, момци су спремни, а то је најважније – подвукао је Илија Најдоски.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама