Fudbal Fudbal/Vesti

PETROVIĆ POSTIGAO NAJLEPŠI GOL U NOVEMBRU

Izvor: SD Crvena zvezda

Efikasni su bili fudbaleri Crvene zvezde u novembru, a verni članovi našeg kluba su u anketi sprovedenoj na našoj aplikaciji za najlepši pogodak izabrali gol koji je Njegoš Petrović postigao u evropskoj pobedi na utakmici protiv Genta.

Sedam mečeva i isto toliko pobeda za naš tim čini mesec novembar jednim od najuspešnijih u 2020. godini. Trijumfovali su crveno-beli redom: protiv Radnika (4:1), Genta (2:1), Inđije (3:2), Zlatibora (4:2), Vojvodine (2:0), ponovo Genta (2:0) i Rada (3:0). Dakle fudbaleri našeg kluba su u novembru postigli ukupno dvadesetak golova, a mi smo izdvojili pet koji su bili u konkurenciju za najlepši u mesecu.To su: Željko Gavrić na utakmici Radnik – Crvena zvezda; Gelor Kanga na utakmici Crvena zvezda – Gent; Aleksandar Katai na utakmici Crvena zvezda – Gent 2:1; Milan Gajić na utakmici Vojvodina – Crvena zvezda 0:2; Njegoš Petrović na utakmici Gent – Crvena zvezda 0:2.

Najviše glasova i ubedljivu pobedu odneo je Petrovićev „projektil“ koji je čak 441 Zvezdaš označio kao najlepši. Na drugom mestu je Kataijev gol koji je skupio 136 glasova, a prate ga Gavrićev sa 113, potom Kangin sa 60 i Gajićev sa 20.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama