Фудбал Фудбал/Вести

ПЕТРОВИЋ ПОСТИГАО НАЈЛЕПШИ ГОЛ У НОВЕМБРУ

Извор: СД Црвена звезда

Ефикасни су били фудбалери Црвене звезде у новембру, а верни чланови нашег клуба су у анкети спроведеној на нашој апликацији за најлепши погодак изабрали гол који је Његош Петровић постигао у европској победи на утакмици против Гента.

Седам мечева и исто толико победа за наш тим чини месец новембар једним од најуспешнијих у 2020. години. Тријумфовали су црвено-бели редом: против Радника (4:1), Гента (2:1), Инђије (3:2), Златибора (4:2), Војводине (2:0), поново Гента (2:0) и Рада (3:0). Дакле фудбалери нашег клуба су у новембру постигли укупно двадесетак голова, а ми смо издвојили пет који су били у конкуренцију за најлепши у месецу.То су: Жељко Гаврић на утакмици Радник – Црвена звезда; Гелор Канга на утакмици Црвена звезда – Гент; Александар Катаи на утакмици Црвена звезда – Гент 2:1; Милан Гајић на утакмици Војводина – Црвена звезда 0:2; Његош Петровић на утакмици Гент – Црвена звезда 0:2.

Највише гласова и убедљиву победу однео је Петровићев „пројектил“ који је чак 441 Звездаш означио као најлепши. На другом месту је Катаијев гол који је скупио 136 гласова, а прате га Гаврићев са 113, потом Кангин са 60 и Гајићев са 20.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама