Fudbal Fudbal/Vesti

Milijaš: Ponosan zbog sedmorice „bonusa“

Crvena zvezda je savladala Rad rezultatom 3:0, a utiske posle meča izneo je jedan od pomoćnika Dejana Stankovića – Nenad Milijaš koji nije krio zadovoljstvo zbog činjenice da je naš tim utakmicu završio sa čak sedmoricom fudbalera koji imaju do 21 godine.

– Čestitam im na tome što su dobili šansu da igraju, to je sjajna stvar za sve njih. Sada smo imali priliku da vidimo i Marka Lazetića, debitanta, i čestitam mu ovom prilikom na tome što je osetio barut seniorskog fudbala i to u dresu kluba čije je dete. Najvažnije za nas je da smo osvojili nova tri boda i da nismo primili gol. Teške su utakmice domaćeg prvenstva posle evropskih, ali smo odigrali na pravi način i trijumfovali – počeo je Milijaš.

Naš bivši kapiten, a sadašnji asistent u stručnom štabu Dejana Stankovića smatra da se ovakvim utakmicama dolazi do titule

– Svaki bod je bitan i igrači su svesni toga. Na svaka tri dana imamo utakmice, ali fudbaleri vredno treniraju, jer znaju šta nam je cilj. Samo da nastavimo ovako i da nas povrede zaobiđu – zaključio je Milijaš.  

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama