Фудбал Фудбал/Вести

Милијаш: Поносан због седморице „бонуса“

Црвена звезда је савладала Рад резултатом 3:0, а утиске после меча изнео је један од помоћника Дејана Станковића – Ненад Милијаш који није крио задовољство због чињенице да је наш тим утакмицу завршио са чак седморицом фудбалера који имају до 21 године.

– Честитам им на томе што су добили шансу да играју, то је сјајна ствар за све њих. Сада смо имали прилику да видимо и Марка Лазетића, дебитанта, и честитам му овом приликом на томе што је осетио барут сениорског фудбала и то у дресу клуба чије је дете. Најважније за нас је да смо освојили нова три бода и да нисмо примили гол. Тешке су утакмице домаћег првенства после европских, али смо одиграли на прави начин и тријумфовали – почео је Милијаш.

Наш бивши капитен, а садашњи асистент у стручном штабу Дејана Станковића сматра да се оваквим утакмицама долази до титуле

– Сваки бод је битан и играчи су свесни тога. На свака три дана имамо утакмице, али фудбалери вредно тренирају, јер знају шта нам је циљ. Само да наставимо овако и да нас повреде заобиђу – закључио је Милијаш.  

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама