Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Pet golova Zvezde u pobdi nad Radničkim 1923

U 7. kolu Superlige fudbalerke Crvene zvezde ostvarile su ubedljivu pobedu nad Radničkim 1923 rezultatom 5:0.

Crveno-bele su povele u 8. minutu golom Tijane Đorđević, a već u 14. minutu prednost je duplirala Mirela Tenkov. U završnici prvog poluvremena u strelce se upisala i Ana Barjaktarović, pa je Zvezda na odmor otišla sa ubedljivim vođstvom od 3:0.

Naše fudbalerke su i u drugom poluvremenu nastavile sa odličnom igrom. Crvena zvezda je ubrzo ponovo zatresla mrežu Kragujevčanki, a svoj drugi gol Đorđevićeva postiže u 54. minutu. Pred kraj meča, sudija je dosudio jedanaesterac za naš tim, pokazala crveni karton Milici Gačić, a siguran egzekutor penala bila je Tenkov koja je tako postavila konačan rezultat – 5:0.

Ovim trijumfom Crvena zvezda je izbila na 2. mesto na tabeli sa 14 bodova, a u narednom kolu naša ekipa gostuje Mašincu.

CRVENA ZVEZDA – RADNIČKI 1923 5:0 (3:0)

Beograd – Stadion: Rajko Mitić – jug veštačka trava. Sudija: Jovana Milić. Strelci: Đorđević u 8. i 54. minutu, Tenkov u 14. i 88. minutu iz penala i Barjaktarović u 41. minutu. Žuti kartoni: Đorđević (Crvena zvezda), Gačić i Babić (Radnički 1923). Crveni karton: Gačić (Radnički 1923).

CRVENA ZVEZDA: Petrović, Šćepanović, Đorđević, Miladinović (Popović od 74. minuta), Krstić, A. Savanović, Tenkov, Barjaktarović (Vasović od 66. minuta), Nikolić, Aranđelović (S. Savanović od 66. minuta), Milović (Pavlović od 58. minuta).

RADNIČKI 1923: Mijailović, Samčović (Jevtović od 72. minuta), Gačić, Babić, Milenković, Živković, Varda, Jurišević, Vasiljević (Gogić od 71. minuta), Milosavljević, Vasić (Radisavljević od 57. minuta).

Izvor: SDCZ, zvanični sajt

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama