Фудбал Фудбал/Вести

ГАВРИЋ: ГОЛОВИ ПЛОД ТИМСКОГ РАДА

Извор: СД Црвена звезда

По неком неписаном правилу навијачи Црвене звезде навикли су да после победе црвено-белог тима славе голове Жељка Гаврића. Млади фудбалер нашег клуба синоћ је постигао нови погодак у Звездином дресу који је био покретач изабраника Дејана Станковића ка новој, деветој узастопној победи ове сезоне у Суперлиги Србије.

– Морам да кажем да је синоћ поново игра читаве екипе била одлична. Драго ми је што моји голови управо долазе као резултат нашег тимског рада. Задовољан сам игром, као и новим голом, који ми значи због самопоуздања. Идемо даље, сада се окрећемо новој утакмици која нас очекује и све ћемо дати како би стигли до зацртаног циља – рекао је Гаврић.

Млади брзоноги фудбалер се и сам нашалио да ће навијачима досадити његове изјаве после меча, али сви знамо да се звездаши радују његовим головима.

– Не треба да станемо. Морамо наставити са оваквим ефикасним партијама. Понављам, много ми је драго што као екипа постижемо одличне резултате и треба тако и да наставимо. Верујем да су навијачи уз нас, видели смо и синоћ да су нам пружили подршку. Због њих и играмо фудбал, како би им донели радост. Сигурно је да ћу се борити да и у четвртак постигнем погадак, али је најважније да победимо и уђемо у Лигу Европе, а гол ако дође – дође – подвукао је Жељко Гаврић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама