Fudbal Fudbal/Vesti

Nikolić: Da obradujemo navijače u petak

Vezista Crvene zvezde i jedan od kreativaca igre Veljko Nikolić uzbuđeno dočekuje meč sa Čukaričkim, kao i nove izazove našeg kluba. Mladi igrač sredine terena u prošlom meču protiv ekipe sa Banovog brda postigao je prvenac u crveno-belom dresu i tako nagovestio odličnu godinu.

– Posle reprezentativne pauze vraćamo se obavezama u prvenstvu. Očekuje nas duel protiv odlične, mlade ekipe Čukaričkog koja je do sada pokazala da može mnogo. Verujem da ćemo uspešno obaviti zadatak u petak i tako napraviti dobru uvertiru pred meč sa Omonijom koji je veoma važan za nas. Moramo biti maksimalno fokusirani na Banovom brdu i rezultat sigurno neće izostati – istakao je Nikolić.

Mladi reprezentativac naše zemlje prisetio se i meča iz prošle sezone kada je upravo na Banovom brdu postigao svoj prvenac u dresu Crvene zvezde.

– Svaki dečak koji stigne do prvog tima Crvene zvezde želi da postigne pogodak. To je za mene bio najlepši momenat do sada, mnogo sam želeo taj pogodak i on se eto upravo desio protiv Čukaričkog. Mnogo emocija je usledilo posle tog gola i veoma sam srećan što nisam stao, već sam još više radio i nadograđivao svoju igru. Ne bih imao ništa protiv da tako bude i ovog petka i da se ponovi meč iz februara.

Nikolić je ove sezone postigao dva pogotka, protiv Radničkog i Mačve, a upisao je i jednu asistenciju protiv TSC-a.

– Golovi i asistencije, a pre svega dobre partije podižu samopouzdanje svakog igrača. Tako je i kod mene. Drago mi je što mogu da pomognem ekipi, mislim da radim dobre stvari na terenu. Međutim, mi smo tim i samo tako možemo praviti rezultate. Trener Dejan Stanković nam stalno govori da ostanemo kolektiv jer jedni drugima možemo najviše pomoći. Raduju me dobre igre i ubedljive pobede, a priliku da to nastavimo imamo u petak, zato bih poručio svim zvezdašima da budu uz televizore, a mi ćemo se potruditi da im donesemo radost, naročito sada kada ne mogu na stadione – podvukao je Nikolić.

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama