Фудбал Фудбал/Вести

Николић: Да обрадујемо навијаче у петак

Везиста Црвене звезде и један од креативаца игре Вељко Николић узбуђено дочекује меч са Чукаричким, као и нове изазове нашег клуба. Млади играч средине терена у прошлом мечу против екипе са Бановог брда постигао је првенац у црвено-белом дресу и тако наговестио одличну годину.

– После репрезентативне паузе враћамо се обавезама у првенству. Очекује нас дуел против одличне, младе екипе Чукаричког која је до сада показала да може много. Верујем да ћемо успешно обавити задатак у петак и тако направити добру увертиру пред меч са Омонијом који је веома важан за нас. Морамо бити максимално фокусирани на Бановом брду и резултат сигурно неће изостати – истакао је Николић.

Млади репрезентативац наше земље присетио се и меча из прошле сезоне када је управо на Бановом брду постигао свој првенац у дресу Црвене звезде.

– Сваки дечак који стигне до првог тима Црвене звезде жели да постигне погодак. То је за мене био најлепши моменaт до сада, много сам желео тај погодак и он се ето управо десио против Чукаричког. Много емоција је уследило после тог гола и веома сам срећан што нисам стао, већ сам још више радио и надограђивао своју игру. Не бих имао ништа против да тако буде и овог петка и да се понови меч из фебруара.

Николић је ове сезоне постигао два поготка, против Радничког и Мачве, а уписао је и једну асистенцију против ТСЦ-а.

– Голови и асистенције, а пре свега добре партије подижу самопоуздање сваког играча. Тако је и код мене. Драго ми је што могу да помогнем екипи, мислим да радим добре ствари на терену. Међутим, ми смо тим и само тако можемо правити резултате. Тренер Дејан Станковић нам стално говори да останемо колектив јер једни другима можемо највише помоћи. Радују ме добре игре и убедљиве победе, а прилику да то наставимо имамо у петак, зато бих поручио свим звездашима да буду уз телевизоре, а ми ћемо се потрудити да им донесемо радост, нарочито сада када не могу на стадионе – подвукао је Николић.

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама