Кошарка Кошарка/Вести

Суперталентовани Лазар Гачић Звездин до 2023. године!

Црвена звезда наставља са потписима младих и изузетно талентованих играча који ће у наредним годинама представљати темељ црвено-белих и залог за будућност!

Талентовано крило Лазар Гачић, потписао је у уторак вишегодишњи стипендијски уговор са Црвеном звездом, која је тако у својим редовима сачувала можда и најталентованијег крилног играча у Европи!

Доказ доброг рада и поверења у КК Црвена звезда је и чињеница да је 15-годишњи Лазар заједно са родитељима одлучио да одбије изузетно уносне понуде Реала и Барселоне, и настави свој кошаркашки развој у нашем клубу чији је члан већ две сезоне.

Лазар Гачић је висок 210 центиметара, рођен је 31.05.2005.године, игра на позицији чистог крила, и представља велики потенцијал српске кошарке и Црвене звезде у којој ће имати најбоље услове за рад и даљи развој

– Пре потписивања уговора добио сам само један савет од родитеља,а то је да наставим да радим још јаче, више и тако испуним свој сан да постанем првотимац Црвене звезде. Нисам ока склопио ноћас, било је пуно тензије и узбуђења јер ов је велики корак , али за сада само један ка мом циљу и као што сам рекао сну, јер смо сви у породици велики Звездаши. Сада остаје да јако радимо, имамо добар тим, и очекујем да се у нашој конкуренцији боримо за титулу уз напредак свих нас као играча – рекао је Гачић приликом потписивања уговора са црвено-белима.

Црвена звезда је са друге стране у својим редовима сачувала још једног момка од кога и клуб и српска кошарка могу пуно да очекују у наредним годинама.

Осим Гачића, црвено-бели дрес носиће наредне сезоне и Вудраговић, Топић, Гагић…а наредних дана КК Црвена звезда наставиће свој план довођења најталентованијих дечака и ојачавање млађих селекција клуба!

КК Црвена звезда мтс

Извор: ККЦЗ, званични сајт

Скочи на траку са алаткама