Košarka Košarka/Vesti

Supertalentovani Lazar Gačić Zvezdin do 2023. godine!

Crvena zvezda nastavlja sa potpisima mladih i izuzetno talentovanih igrača koji će u narednim godinama predstavljati temelj crveno-belih i zalog za budućnost!

Talentovano krilo Lazar Gačić, potpisao je u utorak višegodišnji stipendijski ugovor sa Crvenom zvezdom, koja je tako u svojim redovima sačuvala možda i najtalentovanijeg krilnog igrača u Evropi!

Dokaz dobrog rada i poverenja u KK Crvena zvezda je i činjenica da je 15-godišnji Lazar zajedno sa roditeljima odlučio da odbije izuzetno unosne ponude Reala i Barselone, i nastavi svoj košarkaški razvoj u našem klubu čiji je član već dve sezone.

Lazar Gačić je visok 210 centimetara, rođen je 31.05.2005.godine, igra na poziciji čistog krila, i predstavlja veliki potencijal srpske košarke i Crvene zvezde u kojoj će imati najbolje uslove za rad i dalji razvoj

– Pre potpisivanja ugovora dobio sam samo jedan savet od roditelja,a to je da nastavim da radim još jače, više i tako ispunim svoj san da postanem prvotimac Crvene zvezde. Nisam oka sklopio noćas, bilo je puno tenzije i uzbuđenja jer ov je veliki korak , ali za sada samo jedan ka mom cilju i kao što sam rekao snu, jer smo svi u porodici veliki Zvezdaši. Sada ostaje da jako radimo, imamo dobar tim, i očekujem da se u našoj konkurenciji borimo za titulu uz napredak svih nas kao igrača – rekao je Gačić prilikom potpisivanja ugovora sa crveno-belima.

Crvena zvezda je sa druge strane u svojim redovima sačuvala još jednog momka od koga i klub i srpska košarka mogu puno da očekuju u narednim godinama.

Osim Gačića, crveno-beli dres nosiće naredne sezone i Vudragović, Topić, Gagić…a narednih dana KK Crvena zvezda nastaviće svoj plan dovođenja najtalentovanijih dečaka i ojačavanje mlađih selekcija kluba!

KK Crvena zvezda mts

Izvor: KKCZ, zvanični sajt

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama