Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Омладински погон

КОНАТАР: БЕСАНА НОЋ ПРЕ ДЕБИЈА

Извор: СД Црвена звезда

Осим Андрије Радуловића, у јучерашњем тријумфу против Радника из Сурдулице (4:1) прилику да истрчи на Маракану, осети хук севера и оствари дечачки сан, имао је још један изданак наше Омладинске школе – Марко Конатар.

– Посебан дан за мене. Сваком дечаку који стаса у нашој Омладинској школи и који воли Црвену звезду је сан да дебитује за први тим. У клубу сам већ једанаест година и драго ми је што сам овако рано добио прилику да заиграм на Маракани. Кад сам сазнао да ћу заиграти,целу ноц сам размишљао о томе. Наставићу да се трудим и надам се да ће бити још много утакмица у омиљеном дресу – почиње Конатар.

Двадесетогодишњи бек је имао сјајну подршку на трибинама.

– Били су ту сви, породица, другари, девојка. Сви они су покушавали да ме опусте пре почетка меча. Морам да похвалим и наше навијаче који су били феноменални. Сви волимо да играмо пред што испуњенијим трибинама и надам се да ће их из утакмице у утакмицу бити све више.

Црвена звезда је остварила још једну првенствену победу што веома радује младог бека.

– Задовољан сам партијом екипе. Увек може боље, али сви знамо да је постојала пауза због пандемије корона вируса и да се још увек враћамо у ону форму коју смо имали пре „заустављања“ фудбала. Немамо много времена за славље, јер нас већ у среду чека утакмица у купу, за коју такође верујем да ћемо је решити у нашу корист.

О раду са Дејаном Станковићем има само речи хвале.

– Феноменално је тренирати под надзором легенде клуба и европског фудбала, као што је Станковић. Зимус смо се још упознали на припремама и сад могу да кажем да сам се потпуно уклопио у систем рада. Наставићу вредно да тренирам и да чекам нову прилику – подвлачи Конатар.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама