Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Звездаштво

„Црвено-бело вече“ у Бијељини

Извор: СД Црвена звезда

Делегација Црвене звезде посетила је Бијељину, где је клуб навијача, сада већ традиционално, организовао „Црвено-бело вече“ у свом граду.
 

Црвена звезда има фантастичну подршку. То се показује из утакмице у утакмицу на стадионима широм Србије и Европе. Ипак, љубав према црвено-белим бојама не исказује се само на трибинама. Веза између Делија и Звезде је много више од тога. Она је подршка у сваком тренутку, страст, радост, понос, љубав. Све то осетили смо на свечаности под називом  „Црвено-бело вече” одржаној у Бијељини.

Фешти је присуствовало преко 800 људи, а осим домаћина, били су присутни и многобројни гости односно навијачи из бројних градова Србије, као и некадашњи играч нашег клуба Драган Мићић. Представници Црвене звезде били су председник клуба Светозар Мијаиловић, легенде Владимир Петровић Пижон, Бошко Ђуровски, Станислав Караси, као и фудбалери Његош Петровић, Жељко Гаврић, и Вељко Николић.

Наши навијачи су се одушевљено сликали са нашим првотимцима, који су са собом понели бројне лепе утиске из Бијељине. Све је било у знаку црвене у беле боје, певале су се Звездине песме дуго у ноћ, а обе стране су отишле задовољне, пуне прелепих утисака са жељом да овако емотивних сусрета у будућности буде што више и у другим градовима региона.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Who's Online

Скочи на траку са алаткама