Fudbal Fudbal/Vesti Fudbal/Zvezdaštvo

„Crveno-belo veče“ u Bijeljini

Izvor: SD Crvena zvezda

Delegacija Crvene zvezde posetila je Bijeljinu, gde je klub navijača, sada već tradicionalno, organizovao „Crveno-belo veče“ u svom gradu.
 

Crvena zvezda ima fantastičnu podršku. To se pokazuje iz utakmice u utakmicu na stadionima širom Srbije i Evrope. Ipak, ljubav prema crveno-belim bojama ne iskazuje se samo na tribinama. Veza između Delija i Zvezde je mnogo više od toga. Ona je podrška u svakom trenutku, strast, radost, ponos, ljubav. Sve to osetili smo na svečanosti pod nazivom  „Crveno-belo veče” održanoj u Bijeljini.

Fešti je prisustvovalo preko 800 ljudi, a osim domaćina, bili su prisutni i mnogobrojni gosti odnosno navijači iz brojnih gradova Srbije, kao i nekadašnji igrač našeg kluba Dragan Mićić. Predstavnici Crvene zvezde bili su predsednik kluba Svetozar Mijailović, legende Vladimir Petrović Pižon, Boško Đurovski, Stanislav Karasi, kao i fudbaleri Njegoš Petrović, Željko Gavrić, i Veljko Nikolić.

Naši navijači su se oduševljeno slikali sa našim prvotimcima, koji su sa sobom poneli brojne lepe utiske iz Bijeljine. Sve je bilo u znaku crvene u bele boje, pevale su se Zvezdine pesme dugo u noć, a obe strane su otišle zadovoljne, pune prelepih utisaka sa željom da ovako emotivnih susreta u budućnosti bude što više i u drugim gradovima regiona.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama