Hokej Hokej/Izveštaji

Solidan vikend mlađih selekcija

Juniori Crvene zvezde odigrali su u nedelju i ponedeljak dvomeč sa ekipom Slavije u Beogradu i ostvarili su polovičan uspeh. U prvom meču crveno-beli, iako oslabljeni, bili su bolji od favorizovane gostujuće ekipe i slavili su sa 4:3. Strelci u tom susretu bili su: Mašić (1:0), Jovanović (2:0), Kravljanac (3:1) i Dragović (4:1). 

U drugom meču Zvezda je nakon prve trećine bila u zaostatku od 0:2, pa je morala da juri rezultat. Imali su crveno-beli priliku da uhvate priključak, ali su se gosti uspeli odbraniti i na kraju slaviti sa 4:5. Strelci za crveno-bele bili su: Dragović (1:2), Mlađenović (2:3), Gvozdenović (3:4) i Popović (4:5).

Selekcije Crvene zvezde do 8 i 10 godina nastupile su ovog vikenda u Zagrebu, na turniru koji je organizovala KHL Mladost. Druženje je bilo na prvom mestu, a pored njega naše selekcije su na ledu ostvarile lep uspeh. Selekcija koju je predvodio trener Boris Danon (U8) ostvarila je 5 pobeda, 2 nerešene i samo 1 poraz, dok je trener Vukašin Stević predvodio selekciju U10 koja je zabeležila 5 pobeda i 3 poraza.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama