Hokej Hokej/Izveštaji

Hladan tuš u Pioniru – Triglav slavio protiv Zvezde

SKHL Crvena zvezda (juniori)

Crvena zvezda je danas (subota, 8. februar) dočekala ekipu Triglava iz Kranja u prvom od dva duela ove dve ekipe ovoga vikenda. Kao što smo i najavili, ovi dueli će direktno odlučivati o tome ko će sa prve pozicije nastupiti u doigravanju za prvaka regionalnog (IHL) takmičenja, a pokazalo se da Zvezda i Triglav teško mogu bez neizvesnih utakmica. Tako je bilo i ovog puta, ali na našu žalost, crveno-beli oklopnici su doživeli poraz i tako (skoro i praktično) ostali bez šansi za prvim mestom na kraju regularnog dela sezone. Sutra Zvezda i Triglav igraju još jedan meč od 16 časova i 15 minuta i nadamo se da će naši hokejaši smoći snage i da će biti dovoljno skoncentrisani da poprave dojam te savladaju renomiranog protivnika.

SKHL Crvena zvezda – HK Triglav 1:2 (1:1, 0:0, 0:1)

Prva trećina ove važne utakmice krenula je bolje za goste. u 6. minuti Miha Ahačič postiže gol za 0:1. Ipak, crveno-beli su se oporavili od ranog vodstva gostiju, pa su u 18. minuti preko Rusa, Vjačeslava Čegrinceva, a na asistenciju kapitena Brkušanina postigli pogodak za 1:1, što je bio i rezultat prvog dela igre. U drugoj trećini nismo videli pogotke, a u trećoj, nakon što Zvezda nije iskoristila dva puta priliku sa igračem više, usledio je hladan tuš. Igrao se 48. minut kada je Hočevar ponovo doveo Triglav u vodstvo – 1:2 što se ispostavilo i konačnim rezultatom.

Nakon utakmice trener Jovica Rus je samo kratko prokomentarisao da nije nezadovoljan zalaganjem ekipe, ali da fali završnica.

Crvena zvezda: Mitić, Ranković, Anić, Brkušanin, Čegrincev, Daniel, Dragović, Janković, Kasicki, Marković, Mašić, Novaković, Podunavac, Pulnikov, Sabadoš, Španjević, Zuev, Cvik.

Triglav: Ahačič, Hočevar, Jelar, Kremenovič, Lampič, Logar, Morel, Mravlje, Mubi, Pavc, K. Potočnik, M. Potočnik, Štenkler, Terlikar, Zupan.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama