Fudbal Fudbal/Vesti

Mnogo lepih golova urasilo sedmi san na Kipru

Izvor: SD Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde jutros su od 10 časova odradili jedini trening sedmog dana na zimskim pripremama na Kipru. Rad na terenu obeležili su efektni golovi posle taktičkih akcija, ali i dobre odbrane golmana.

Izabranici Dejana Stankovića polako privode kraju prvi deo zimskih priprema u Pafosu. Ovog jutra poslužilo ih je vreme, prijatnih 17 stepeni i motivisani igrači koji iz dana u dan upijaju savete i instrukcije stručnog štaba.

Trening je počeo laganim zagrevannem i razgibavanjem na centru terena. Čak i u najsitnijim detaljima naši momci vode strogo računa i posvećeno se ophode svakom zadatku. Usledila je popularna ševa, a fudbaleri su bili podeljeni u tri grupe. U jednog grupi bio je trener Dejan Stanković, a igračima je prijalo to što je nekadašnji veliki igrač radio sa njima, pa je sve proteklo u ozbljinoj, ali i veoma raspoloženoj atmosferi.

Zatim su se Zvezdini prvotimci raširili po celom terenu sve u cilju razrade tehničko-taktičkog plana stručnog štaba. Upijali su momci sve što se od njih tražilo, tako da je jednočasovni taktički trening prošao veoma uspešno.

Tresli su mreže naši napadači, ali su se i golmani istakli odličnim intervencijama. Igračima se samopouzdanje podiže svakim golom i dobri potezom, a stručni štab insistira na brzoj kretnji fudbalera. Zadovoljno su aplaudirali Zvezdini treneri svojim pulenima. Sve se završilo neophodnim istezanjem i oporavkom mišića.

U ostatku dana igrači su slobodni, a verujemo da će lepo vreme iskoristiti za odmor i relaksaciju.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama