Фудбал Фудбал/Вести

Много лепих голова урасило седми сан на Кипру

Извор: СД Црвена звезда

Фудбалери Црвене звезде јутрос су од 10 часова одрадили једини тренинг седмог дана на зимским припремама на Кипру. Рад на терену обележили су ефектни голови после тактичких акција, али и добре одбране голмана.

Изабраници Дејана Станковића полако приводе крају први део зимских припрема у Пафосу. Овог јутра послужило их је време, пријатних 17 степени и мотивисани играчи који из дана у дан упијају савете и инструкције стручног штаба.

Тренинг је почео лаганим загреваннем и разгибавањем на центру терена. Чак и у најситнијим детаљима наши момци воде строго рачуна и посвећено се опходе сваком задатку. Уследила је популарна шева, а фудбалери су били подељени у три групе. У једног групи био је тренер Дејан Станковић, а играчима је пријало то што је некадашњи велики играч радио са њима, па је све протекло у озбљиној, али и веома расположеној атмосфери.

Затим су се Звездини првотимци раширили по целом терену све у циљу разраде техничко-тактичког плана стручног штаба. Упијали су момци све што се од њих тражило, тако да је једночасовни тактички тренинг прошао веома успешно.

Тресли су мреже наши нападачи, али су се и голмани истакли одличним интервенцијама. Играчима се самопоуздање подиже сваким голом и добри потезом, а стручни штаб инсистира на брзој кретњи фудбалера. Задовољно су аплаудирали Звездини тренери својим пуленима. Све се завршило неопходним истезањем и опоравком мишића.

У остатку дана играчи су слободни, а верујемо да ће лепо време искористити за одмор и релаксацију.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Who's Online

There are no users currently online
Скочи на траку са алаткама