Hokej Hokej/Izveštaji

U12 druga na turniru “trofej Beograda”, a U16 bolja od Vojvodine

SKHL Crvena zvezda (U12)

Selekcija U16 zabeležila je još jednu pobedu u Državnom prvenstvu Srbije. I treći put ove sezone crveno-beli oklopnici su bili bolji od novosadske Vojvodine. U ledenoj hali Pionir Zvezda je slavila sa visokih 10:0.

Selekcija Crvene zvezde do 12 godina i Red tim učestvovali su na turniru “Trofej Beograda” koji je ove godine bio u organizaciji našeg kluba, Zvezda je bila u “A” grupi zajedno sa ekipama Mladosti iz Zagreb, NSA Sofija i NS Stars, dok je Red tim bio u “B” grupi sa ekipama Medveščaka, Zagreba i Partizana.

Prvog dana Crvena zvezda je pobedila NS Stars sa 3:2 i NSA sa 3:0, i sutra će igrati protiv ekipe Mladosti za prvo mesto u grupi. Sa druge strane Red tim je izgubio sve tri utakmice – Partizan 0:3, Zagreb 2:7 i Medveščak 0:12.

Drugog dana Crvena zvezda je odigrala nerešeno 2:2, protiv ekipe Mladosti i time osigurala prvu poziciju u grupi i priliku da se bori za prvo mesto na turniru. Ipak, u finalu Medveščak je bio bolji i slavio sa 4:1, pa je crveno-belima pripalo drugo mesto.

U borbi za 7. mesto Red tim je izgubio od NSA iz Sofije rezultatom 6:4.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama