Fudbal Fudbal/Vesti

Prodaja pojedinačnih karata za Olimpijakos – popust za sezonce i članove

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

U subotu 28. septembra 2019. godine počinje prodaja pojedinačnih karata za utakmicu drugog kola grupne faze Lige šampiona u kojoj će naš klub u utorak, 1. oktobra, u 21 čas dočekati ekipu Olimpijakosa. I ovog puta, vlasnici sezonskih karata za ovu godinu i članovi kluba sa aktivnom članarinom imaju popust na redovne cene karata.

Cene pojedinačnih ulaznica za ovu utakmicu za vlasnike sezonskih ulaznica FK Crvena zvezda za sezonu 2019/2020 su sledeće:
Sever: 2,700 dinara
Jug: 2,700 dinara
Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 6,000 dinara
Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7) : 6,000 dinara
Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 7,000 dinara
VIP Zapad: 20,000 dinara
Svi vlasnici sezonskih karata mogu kupiti jednu ulaznicu za meč sa Olimpijakosom po povlašćenoj ceni i maksimum još tri karte po regularnoj ceni. Ova pogodnost važi i za sezonce koji su kupili paket karata za sve tri utakmice grupne faze Lige šampiona. Sa druge strane, popust ne važi za vlasnike besplatnih i sponzorskih sezonskih karata. Porodične sezonske karte, uključujući nosioca i dodatne karte za decu ne tretiraju se kao besplatne i njihovi vlasnici mogu ostvariti popust.
Cene pojedinačnih ulaznica za aktivne članove FK Crvena zvezda
Sever: 3,600 dinara
Jug: 3,600 dinara
Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 9,000 dinara
Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 9,000 dinara
Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 11,000 dinara
VIP Zapad: 20,000 dinara
Svaki aktivan član kluba koji ne koristi popust za kupovinu pojedinačne karte na osnovu svoje sezonske karte može kupiti jednu kartu po ceni za članove i još maksimum tri karte po regularnoj ceni. Popust važi za sve kategorije članstva (Standard, Junior plus, Junior) koji imaju aktivno članstvo u momentu kupovine karte uz napomenu da članovi iz kategorije Junior kartu mogu kupiti samo ukoliko istovremeno kartu kupuje i član iz kategorije Standard, odnosno punoletna osoba u skladu sa važećim zakonima. Ovaj popust odnosi se i na članove koji su već ostvarili popust na kupovinu paketa karata za Ligu šampiona.
Regularne cene pojedinačnih ulaznica:
Sever: 6,000 dinara
Jug: 6,000 dinara
Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 15,000 dinara
Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7) : 15,000 dinara
Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 18,000 dinara
VIP Zapad: 20,000 dinara
Paralelno sa prodajom pojedinačnih karata za utakmicu sa Olimpijakosom, nastavlja se i prodaja paketa karata za sve tri utakmice grupne faze Lige šampiona po ranije utvrđenim cenama:
Sever: 12,000 dinara
Jug: 12,000 dinara
Istok centar (sektori 3, 4 i 5): 30,000 dinara,
Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7): 30,000 dinara
Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22): 36,000 dinara
VIP zapad: 60,000 dinara
VIP 1: 90,000 dinara
VIP Galerija: 90,000 dinara
Sve karte za bočne delove istočne tribine su rasprodate kroz pakete karata za sve tri utakmice.
Za sve kupce paketa karata spremamo dodatne pogodnosti u prolećnoj polusezoni o čemu će klub blagovremeno obavestiti javnost. Iz tog razloga, pozivamo sve navijače da sačuvaju svoje karte sa utakmica.
Radno vreme blagajni stadiona je od 10 do 19:30 časova u subotu 28. septembra 2019.; od 10 do 18 časova u nedelju 29. septembra i ponedeljak 30. septembra 2019. Blagajne će na dan utakmice biti otvorene od 10 časova.
Plaćanje na blagajni je moguće gotovinom i platnim karticama iz sistema Dina, Viza, MasterKard, Maestro i AmEks što uključuje i mogućnost plaćanja na maksimalno 3 rate za kreditne kartice Banke Inteza.
Kupovina karata na blagajni stadiona uz ostvarenje navedenih popusta moguća je uz sezonsku kartu za tekuću sezonu kao i novu člansku kartu sa tri zvezdice i kvadratnim QR kodom ispod podataka o članu na zadnjoj strani kartice.
Prilikom prodaje će biti korišćeni skeneri za očitavanje QR kodova sa kartica pa je neophodno da kupac ima karticu kod sebe.
Jedan kupac može kupiti do 4 paketa karata tako da je moguće poneti članske ili sezonske karte prijatelja i kupiti karte za njih uz pokazivanje kopije ličnog dokumenta vlasnika članske ili sezonske karte. Kao kopija se priznaju kopija na papiru ili slika ličnog dokumenta na mobilnom telefonu.
Prodaja pojedinačnih karata preko interneta odvija se već od petka uveče na sajtu našeg partnera, kompanije iTiket na adresi www.iticket.rs. Jedna osoba može kupiti maksimalno 4 pojedinačne karte. Po uspešnom plaćanju kupac preuzima elektronsku kartu koju sam štampa i dolazi direktno na utakmicu. Iz tehničkih razloga, putem interneta je moguće kupiti pojedinačne karte samo po regularnoj ceni. Prodaja paketa karata će se nastaviti na sajtu paralelno sa prodajom pojedinačnih ulaznica za ovu utakmicu.
Plaćanje na sajtu iTiket moguće je karticama iz sistema Viza, MasterKard, Maestro, AmEks i Dina. Kupci koji prilikom onlajn plaćanja koriste kreditne kartice Banke Inteza mogu odabrati da kupljene karte plate na najviše tri rate.
Tokom perioda visoke posećenosti sajta aktiviraće se “elektronski red” kada sistem pušta ograničen broj korisnika na sajt prema redosledu dolaska kako bi se omogućilo nesmetano funkcionisanje prodaje. U tom slučaju potrebno je sačekati da se otvori željena strana i kupiti karte u predviđenom roku – štoperica u svakom momentu pokazuje rok u kome je potrebno završiti kupovinu.
U periodu slobodne prodaje paketa karata za Ligu šampiona Servis za članstvo će raditi sa istim radnim vremenom kao i blagajne stadiona.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama