Фудбал Фудбал/Вести

Продаја појединачних карата за Олимпијакос – попуст за сезонце и чланове

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

У суботу 28. септембра 2019. године почиње продаја појединачних карата за утакмицу другог кола групне фазе Лиге шампиона у којој ће наш клуб у уторак, 1. октобра, у 21 час дочекати екипу Олимпијакоса. И овог пута, власници сезонских карата за ову годину и чланови клуба са активном чланарином имају попуст на редовне цене карата.

Цене појединачних улазница за ову утакмицу за власнике сезонских улазница ФК Црвена звезда за сезону 2019/2020 су следеће:
Север: 2,700 динара
Југ: 2,700 динара
Исток центар (сектори 3, 4 и 5): 6,000 динара
Запад бок (сектори 1, 2, 6 и 7) : 6,000 динара
Запад центар (сектори 3, 4 и 5, редови 1-22): 7,000 динара
ВИП Запад: 20,000 динара
Сви власници сезонских карата могу купити једну улазницу за меч са Олимпијакосом по повлашћеној цени и максимум још три карте по регуларној цени. Ова погодност важи и за сезонце који су купили пакет карата за све три утакмице групне фазе Лиге шампиона. Са друге стране, попуст не важи за власнике бесплатних и спонзорских сезонских карата. Породичне сезонске карте, укључујући носиоца и додатне карте за децу не третирају се као бесплатне и њихови власници могу остварити попуст.
Цене појединачних улазница за активне чланове ФК Црвена звезда
Север: 3,600 динара
Југ: 3,600 динара
Исток центар (сектори 3, 4 и 5): 9,000 динара
Запад бок (сектори 1, 2, 6 и 7): 9,000 динара
Запад центар (сектори 3, 4 и 5, редови 1-22): 11,000 динара
ВИП Запад: 20,000 динара
Сваки активан члан клуба који не користи попуст за куповину појединачне карте на основу своје сезонске карте може купити једну карту по цени за чланове и још максимум три карте по регуларној цени. Попуст важи за све категорије чланства (Стандард, Јуниор плус, Јуниор) који имају активно чланство у моменту куповине карте уз напомену да чланови из категорије Јуниор карту могу купити само уколико истовремено карту купује и члан из категорије Стандард, односно пунолетна особа у складу са важећим законима. Овај попуст односи се и на чланове који су већ остварили попуст на куповину пакета карата за Лигу шампиона.
Регуларне цене појединачних улазница:
Север: 6,000 динара
Југ: 6,000 динара
Исток центар (сектори 3, 4 и 5): 15,000 динара
Запад бок (сектори 1, 2, 6 и 7) : 15,000 динара
Запад центар (сектори 3, 4 и 5, редови 1-22): 18,000 динара
ВИП Запад: 20,000 динара
Паралелно са продајом појединачних карата за утакмицу са Олимпијакосом, наставља се и продаја пакета карата за све три утакмице групне фазе Лиге шампиона по раније утврђеним ценама:
Север: 12,000 динара
Југ: 12,000 динара
Исток центар (сектори 3, 4 и 5): 30,000 динара,
Запад бок (сектори 1, 2, 6 и 7): 30,000 динара
Запад центар (сектори 3, 4 и 5, редови 1-22): 36,000 динара
ВИП запад: 60,000 динара
ВИП 1: 90,000 динара
ВИП Галерија: 90,000 динара
Све карте за бочне делове источне трибине су распродате кроз пакете карата за све три утакмице.
За све купце пакета карата спремамо додатне погодности у пролећној полусезони о чему ће клуб благовремено обавестити јавност. Из тог разлога, позивамо све навијаче да сачувају своје карте са утакмица.
Радно време благајни стадиона је од 10 до 19:30 часова у суботу 28. септембра 2019.; од 10 до 18 часова у недељу 29. септембра и понедељак 30. септембра 2019. Благајне ће на дан утакмице бити отворене од 10 часова.
Плаћање на благајни је могуће готовином и платним картицама из система Дина, Виза, МастерКард, Маестро и АмЕкс што укључује и могућност плаћања на максимално 3 рате за кредитне картице Банке Интеза.
Куповина карата на благајни стадиона уз остварење наведених попуста могућа је уз сезонску карту за текућу сезону као и нову чланску карту са три звездице и квадратним QR кодом испод података о члану на задњој страни картице.
Приликом продаје ће бити коришћени скенери за очитавање QR кодова са картица па је неопходно да купац има картицу код себе.
Један купац може купити до 4 пакета карата тако да је могуће понети чланске или сезонске карте пријатеља и купити карте за њих уз показивање копије личног документа власника чланске или сезонске карте. Као копија се признају копија на папиру или слика личног документа на мобилном телефону.
Продаја појединачних карата преко интернета одвија се већ од петка увече на сајту нашег партнера, компаније иТикет на адреси www.iticket.rs. Једна особа може купити максимално 4 појединачне карте. По успешном плаћању купац преузима електронску карту коју сам штампа и долази директно на утакмицу. Из техничких разлога, путем интернета је могуће купити појединачне карте само по регуларној цени. Продаја пакета карата ће се наставити на сајту паралелно са продајом појединачних улазница за ову утакмицу.
Плаћање на сајту иТикет могуће је картицама из система Виза, МастерКард, Маестро, АмЕкс и Дина. Купци који приликом онлајн плаћања користе кредитне картице Банке Интеза могу одабрати да купљене карте плате на највише три рате.
Током периода високе посећености сајта активираће се “електронски ред” када систем пушта ограничен број корисника на сајт према редоследу доласка како би се омогућило несметано функционисање продаје. У том случају потребно је сачекати да се отвори жељена страна и купити карте у предвиђеном року – штоперица у сваком моменту показује рок у коме је потребно завршити куповину.
У периоду слободне продаје пакета карата за Лигу шампиона Сервис за чланство ће радити са истим радним временом као и благајне стадиона.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Who's Online

Скочи на траку са алаткама