Hokej Hokej/Vesti

Zvezdine mlađe selekcije punom parom se spremaju za novu sezonu

Mlađe selekcije hokejaškog kluba Crvena zvezda, pod budnim okom legendarnog Vojina Koljenšića Šilje, punom parom se pripremaju za predstojeću 2019/20 sezonu. Već do sada su odrađeni neki kampovi u Sloveniji, Češkoj, Slovačkoj, Austriji i Švedskoj, a mladi hokejaši su ponovno otputovali put Češke na pripreme koje je organizovao klub. Gospodin Koljenšiće je za naš portal dao kratak opis priprema.

“Pripreme idu po planu”, kaže Vojin Koljenšić i dodaje:
“Odrađeni su radni kampovi  u Sloveniji. Češkoj, Slovačkoj, Austriji i Švedskoj u mesecu julu.
Kako se približava početak sezone i izlazak na led, klub je organizovao klupske pripreme na ledu u Českoj (Brunov Bilnice) od 18.08. – 29.08.2019 za 45 dece, a pod vodstvom pet trenera. Trenizi su organizovani na ledu po 2 puta i na suvom, sa korišćenjem bazena i odigravanjem trening utakmica.
Ostatak igrača koji su ostali u Beogradu rade četiri puta nedeljno u S.C. Olimp (balon, sala, plastika).”

Hokejaški klub Crvena zvezda je jedini klub u Srbiji koji ima sve selekcije i koji, zajedno sa roditeljima, ulaže jako puno u razvoj hokeja na ledu, a posebno kada su u pitanju mlađe selekcije. Poznato je da je gospodin Koljenšić bio jedan od pokretača ERSTE lige budućih šampiona, a da je gospodin Bojan Vračević (Zvezdin ovogodišnji kandidat za predsednika SHLS-a) možda i najodgovornije za realizaciju celog tog projekta.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama