Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize

Hrabra Zvezda junački do pobede

Šta reći o večerašnjoj utakmici?

Zaista je teško nakon večerašnjeg meča bilo šta smisleno napisati, osim reći da je ovo večeras bila utakmica za infarkt, a da su naši momci, junaci, učinili sve i na kraju uspeli.

Zvezda je odlično odigrala prvo poluvreme. Poveli su naši junaci golom Ričmonda Boaćija, ali jedna neopreznost na svega minut do kraja poluvremena koštala nas je gola za Kopenhagen. Da muka bude veća, u drugom poluvremenu Milunović dobija drugi žuti karton i Zvezda ostaje desetkovana, a Kopenhagen je krenuo svim silama da pritiska i stišće obruč oko našeg gola. Ipak, i pored svih napora Danaca, mreža Milana Borjana ostala je netaknuta. Nije Kopenhagen uspio ni u produžecima da da gol. Mada je u drugom produžetku i danska ekipa ostala bez jednog isključenog igrača (Bijel) pritisak na gol Borjana se nastavio, ali golman Zvezde nije dopustio domaćinu da se raduje.

A onda se ušlo u penal seriju i to kakavu. Iako su Zvezdini igrači promašivali, junak utakmice, Milan Borjan, skinuo je tri penala domaćinu pored još dva promašena. Poslednji koji je i odlučio pobednika bio je odbranjen momku koji se i te kako potcenjivački odnosio prema našim igračima nakon utakmice u Beogradu, Vindu.

I slavlje je moglo da počne, a srca svih Zvezdaša su još jače zakucala od sreće.

Bravo crveno-beli junaci!!!!

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama