Fudbal Fudbal/Vesti

Milojević i Ben nakon pobede u Novom Sadu

Izvor: FKCZ, zvanični sajt

Nakon još jedne pobede u prvenstvu Srbije, ovog puta nad ekipom Proletera u Novom Sadu, evo šta su rekli Vladan Milojević i ben.

540-milojevic-0311.jpg

Šampion Srbije došao je na gostovanju u Novom Sadu do 14. prvenstvenog trijumfa ove sezone.

– Čestitam igračima oba tima na odigranoj utakmici. Mislim da smo za nijansu bili bolji. Želeli smo pobedom da zaokružimo polovinu takmičenja u ligaškom delu Superlige. Igrali smo protiv jako neugodne ekipe koja je hit prvenstva i kolega Radojičić radi super posao. Imali su pet vezanih pobeda što je fascinantno, visoko mesto na tabeli pokazuje i moć Proletera. Poznajem dosta igrača, vidi se da vole svoj klub, pružaju dobre partije i jako su opasni, pogotovo prilikom prekida – rekao je Milojević.

Zvezda je povela u devetom minutu autogolom Andrejevića, dok je tačku na susret stavio Ben u 56. minutu posle dobre akcije Čaušića, Marina i Stojkovića.

– Sama utakmica nije bila baš kvalitetna, ali nismo ni očekivali da bude. Znali smo da treba da dobijamo individualne duele, poveli smo u ranoj fazi meča autogolom i tako stavili rivala u situaciju da nas juri, a drugim golom smo rešili utakmicu. Proleteru želim da opet ima dobar niz koji je večeras prekinut – dodao je Milojević.

IMG_03112018_182933_(850_x_540_pixel).jpg

– Prošlo je nekoliko utakmica od kada sam poslednji put postigao gol i ovaj pogodak mi je došao kao nagrada za naporan rad. Jako mi je drago što sam uspeo da zatresem mrežu, svakom igraču to mnogo znači za samopouzdanje. Drago mi je što sam pomogao ekipi da ostvari još jednu pobedu – rekao je Ben.

Uprkos lošem terenu, naši fudbaleri su se odlično pokazali na susretu u Novom Sadu.

– Utakmica je zaista bila jako teška, jer je teren u jako lošem stanju. Nije lako igrati u ovakvim uslovima, ali mi smo odradili odličan posao. Kada smo videli da lopta ne može normalno da se kreće po terenu, morali smo da nađemo drugo rešenje pa se igra uglavnom odvijala u vazduhu. Zato akcenat nije bio na lepoti igre, već samo na rezultatu. Bilo je izuzetno važno da zabeležimo pobedu, razmišljali smo samo o tome kako da trijumfujemo u Novom Sadu. Zadovoljni smo pobedom i sada prelazimo na pripremu za sledeću utakmicu.

Već u utorak od 18 časova i 55 minuta Crvena zvezda će na svom terenu dočekati ekipu Liverpula u okviru 4. kola grupe C Lige šampiona.

– Biće to drugačija utakmica u odnosu na onu u Liverpulu. Znamo da je atmosfera na Marakani uvek naša ogromna prednost. Imamo neverovatnu podršku navijača, oni će biti naš 12. igrač koji može mnogo da nam pomogne. Verujem da možemo da ostvarimo odličan rezultat. Naučili smo mnogo iz dosadašnjih utakmica u Ligi šampiona, sada imamo još tri meča da se pokažemo u mnogo boljem svetlu – poručio je Ben.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama