Фудбал Фудбал/Вести

Милојевић и Бен након победе у Новом Саду

Извор: ФКЦЗ, званични сајт

Након још једне победе у првенству Србије, овог пута над екипом Пролетера у Новом Саду, ево шта су рекли Владан Милојевић и бен.

540-milojevic-0311.jpg

Шампион Србије дошао је на гостовању у Новом Саду до 14. првенственог тријумфа ове сезоне.

– Честитам играчима оба тима на одиграној утакмици. Мислим да смо за нијансу били бољи. Желели смо победом да заокружимо половину такмичења у лигашком делу Суперлиге. Играли смо против јако неугодне екипе која је хит првенства и колега Радојичић ради супер посао. Имали су пет везаних победа што је фасцинантно, високо место на табели показује и моћ Пролетера. Познајем доста играча, види се да воле свој клуб, пружају добре партије и јако су опасни, поготово приликом прекида – рекао је Милојевић.

Звезда је повела у деветом минуту аутоголом Андрејевића, док је тачку на сусрет ставио Бен у 56. минуту после добре акције Чаушића, Марина и Стојковића.

– Сама утакмица није била баш квалитетна, али нисмо ни очекивали да буде. Знали смо да треба да добијамо индивидуалне дуеле, повели смо у раној фази меча аутоголом и тако ставили ривала у ситуацију да нас јури, а другим голом смо решили утакмицу. Пролетеру желим да опет има добар низ који је вечерас прекинут – додао је Милојевић.

IMG_03112018_182933_(850_x_540_pixel).jpg

– Прошло је неколико утакмица од када сам последњи пут постигао гол и овај погодак ми је дошао као награда за напоран рад. Јако ми је драго што сам успео да затресем мрежу, сваком играчу то много значи за самопоуздање. Драго ми је што сам помогао екипи да оствари још једну победу – рекао је Бен.

Упркос лошем терену, наши фудбалери су се одлично показали на сусрету у Новом Саду.

– Утакмица је заиста била јако тешка, јер је терен у јако лошем стању. Није лако играти у оваквим условима, али ми смо одрадили одличан посао. Када смо видели да лопта не може нормално да се креће по терену, морали смо да нађемо друго решење па се игра углавном одвијала у ваздуху. Зато акценат није био на лепоти игре, већ само на резултату. Било је изузетно важно да забележимо победу, размишљали смо само о томе како да тријумфујемо у Новом Саду. Задовољни смо победом и сада прелазимо на припрему за следећу утакмицу.

Већ у уторак од 18 часова и 55 минута Црвена звезда ће на свом терену дочекати екипу Ливерпула у оквиру 4. кола групе Ц Лиге шампиона.

– Биће то другачија утакмица у односу на ону у Ливерпулу. Знамо да је атмосфера на Маракани увек наша огромна предност. Имамо невероватну подршку навијача, они ће бити наш 12. играч који може много да нам помогне. Верујем да можемо да остваримо одличан резултат. Научили смо много из досадашњих утакмица у Лиги шампиона, сада имамо још три меча да се покажемо у много бољем светлу – поручио је Бен.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама