Фудбал Фудбал/Вести

Милојевић, Јовељић. Стоиљковић након победе у Врању

Извор: ФК Црвена звезда

Победу на Динамом из Врања, у Куп утакмици, прокоментарисали су шеф стручног штаба, Владан Милојевић, као и играћи Јовељић и Стоиљковић.

Милојевић:

– Заслужено смо славили, били смо доминантни, задовољан сам. Диктирали смо темпо, било је неких нових ствари које смо пробали, а вежбали смо их на тренингу. Желимо да играмо другачије, а играчи са мањом минутажом су добили прилику овога пута. Динамо је пружио отпор колико је могао и мислим да је резултат реалан – рекао је Милојевић.

Тренер Звезде посебно је похвалио домаћине из Врања.

– Похвалио бих овај диван амбијент, одавно нисам оволико уживао! Дочекани смо феноменално, једна велика десетка за гостопримство. Послали смо лепу поруку српској фудбалској јавности, било је сјајно бити актер овакве утакмице. Искрено, нисам баш очекивао, али када видите колико овде људи воле фудбал, схватите да није лако Врањанцима, јер играју своје мечеве Суперлиге као домаћини у Сурдулици – нагласио је Милојевић.

Додао је и да је потребно што више клубова као што је Динамо.

– Видим и по мојим играчима да су уживали, терен је био феноменалан. Први пут сам у Врању и Звезди је ово прва утакмица овде, и позвао бих све Врањанце да помогну и подрже Динамо – закључио је Милојевић.

Јовељић:

– Још једна тешка утакмица сада је иза нас, играло се по тешком времену. На време смо постигли погодак и отворили утакмицу одличним голом који је постигао Стојиљковић. У другом полувремену успео сам да затресем мрежу након фантастичне акције саиграча. Идемо даље, већ за три дана очекује нас суперлигашка утакмица са екипом Рада – рекао је Јовељић.

Младом нападачу ово је трећи гол у сениорском тиму ове сезоне.

– Много пута до сада сам рекао, на мени је да искористим сваку прилику која ми се укаже и да постигнем гол. Напорно сам радио и поново ми се то исплатило. Наравно да ћу наставити у истом ритму и надам се новим головима. За овај погодак дугујем велику захвалност Симићу који ми је упутио одличну асистенцију. Цео тим је направио одличну акцију, он је одлично послао лопту у дубину и мени је остало само да утрчим и затресем мрежу.

Фантастична атмосфера била је додатни подстрек за екипу Црвене звезде на утакмици у Врању.

– Захвалио бих се свим људима који су дошли на утакмицу да нас подрже. Још једном се показало да је Звезда највећи клуб на Балкану. Сви у Врању су се показали као одлични домаћини и видимо се убрзо и у првенству – поручио је Јовељић.

Стоиљковић:

– Надам се да ће бити још много тако добрих центаршутева. Хајдин ме је заиста сјајно упослио, одлично је центрирао, читава акција је била добра. На мени је било да спроведем лопту у мрежу и драго ми је што смо на време отворили утакмицу. У другом делу игре Јовељић је потврдио победу, привели смо лагано уутакмицу крају и остварили смо одличан резултат – рекао је Стојиљковић.

Наш нападач додатно се осврнуо на погодак за вођство у Врању.

– Победе и голови значе и на тренинзима, а можете замислити колико су битни на такмичарским утакмицама. Свима нама нова победа подиже самопоуздање, а мени посебно због гола. За нападача су погоци најбитнији. Ово ми је прва утакмица после повреде и много ми је драго што сам се вратио на овакав начин. Најбитније ми је да сам здрав. Добио сам мало јачи ударац у првом полувремену и зато сам напустио терен, али осећам се добро и све је у реду.

Леп амбијент и одлична подршка са трибина помогли су нашим фудбалерима на терену.

– Најбитније је да смо победили и обезбедили наставак такмичења у Купу Србије. Заиста је било прелепо играти у Врању, одличан амбијент, осетило се на терену колико нас публика воли и подржава, и стварно је било сјајно на утакмици. Остварили смо одличан резултат и то нам је најважније. Добра утакмица, добар резултат и то нам много значи пред наредне изазове, јер заиста је паклен распоред пред нама – рекао је Стојиљковић.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама