ЦЗБГ

Честитке пристижу са свих страна

Иако је тек 4. рођендан нашег портала (незванично 5. година како смо кренули) многи бивши и садашњи играчи и функционери из свих Звездиних клубова упутили су своје честитке нашем порталу.

Поред Хусрефа Мусемића, Игора Милојевића, Ненада Раковића, Иве Петовића, Рашида Шемсединовића, Марка Николовског, Јове Карановића, Александра Косића, Миодрага Павловића и Марка Прелевића, честиткама су се придружила још два бивша играча хокејашког клуба Црвена звезда, Игор Гиле Косовић и Иван Богдановић.

Иако је тренутно тренер млађих категорија вечитог ривала, Партизана, Гиле (иначе бивши играч Црвене звезде) пожелео нам је пуно среће у даљем раду и да наставимо да будемо објективни као што смо до сада били.

Иван Богдановић је упутио следећу поруку: Срећан рођендан најискренијем, најемотивнијем и најбољем порталу, који је посвећен нашој Звезди црвеној. Посебан печат целокупном утиску дају приче о “малим” спортовима, који на овај начин постају приступачни и долазе у додир са армијом навијача и симпатизера (који се налазе све до Токија!). Само напред!!!”

ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ, СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ!!!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама