Fudbal Fudbal/Izveštaji i analize Fudbal/Omladinski pogon

Remi kadeta u Nišu

Izvor: FK Crvena zvezda

Kadetska selekcija Crvene zvezde u devetom kolu Kadetske lige Srbije remizirala je sa ekipom Reala. Utakmica u Nišu završena je rezultatom 2:2.

Prvi gol na utakmici viđen je u 32. minutu, iz kontranapada poveli su beogradski crveno-beli. Pantović je odlično istrčao po levom boku, dodao je do Babića, koji je uposlio strelca Njamculovića. On je sa nesto više od deset metara snažnim udarcen savladao golmana Vukadinovića.

Na odmor se otišlo sa nepromenjenim rezultatom. Već na startu drugog dela igre ekipa Reala je izjednačila. Precizan sa bele tačke bio je Bogdanović. Usledio je i preokret u režiji Nišlija. U 81. minutu Marković je doneo prednost svojoj ekipi.

Drugi gol za Crvenu zvezdu, a ujedno i poslednji na utakmici, postigao je Radulović u 83. minutu. Pisar je dugom loptom sa centra igrališta fantastično uposlio Radulovića, koji se oslobodio čuvara u prijemu i savladao golmana Vukadinovića.

Izabranicima Slavoljuba Đorđevića ovo je prvi remi u sezoni.

FK Real Niš – FK Crvena zvezda 2:2 (0:1) 

Teren: “Car Konstantin”
Sudija: Aleksandar Živković
Strelci: Bogdanović u 51′ i Marković u 81′ (Real), Njamculović u 32′ i Radulović u 83′ (Crvena zvezda)
Žuti kartoni: Stojković, Mladenović, Stanković (Real), Njamculović, Piplica, Maksimović, Lukić, Matić, Ilić (Crvena zvezda)

Real Niš: Vukadinović, Marković, N. Petrović (od 46′ Pavlović), Bogdanović, Stojković (od 67. Mladenović), Mitić, Kačar (od 80′ Ristić), J. Petrović (od 46′ Bogdanović), Bogdanović, Stanković, Đinđić (od 66′ Milosavljević).
Crvena zvezda: Guteša, Radovanović (od 76′ Mitrović), Prijović, Matić, Lukić, Maksimović, Njamculović (od 57. Radulović), Ilić, Babić (od 63′ Eleven), Pantović, Đuričković (od 46′ Piplica).

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama