Кошарка Кошарка/Вести

Prodaja karata za Ulm od ponedeljka

Izvor: KK Crvena zvezda

Prodaja pojedinačnih karata za utakmicu 1.kola Evrokupa Crvena zvezda mts – Ulm od ponedeljka od 10 časova u svim poslovnicama Eventima, kao i na dan utakmice na blagajnama dvorane “Aleksandar NIkolić” od 15 časova do početka utakmice.
Košarkaši Crvene zvezde mts igraju u utorak prvu utakmicu ovogodišnjeg izdanja Evrokupa.
Crveno-beli nakon premijerne pobede u novoj sezoni, koju su zabeležili u petak, protiv Cibone, dočekuju nemački „Ulm” u dvorani „Aleksandar Nikolić” u utorak od 19 časova.
Ekipa Crvene zvezde mts dočekuje izuzetno neugodnog protivnika koji je već godinama u vrhu nemačke košarke i igra izuzetno brzu i atraktivnu košarku. Zato je od velike važnosti da uz dobru i bučnu atmosferu sa tribina crveno-beli dobro startuju i u Evrokupu, koji je ove sezone izuzetno kvalitetno takmičenje sa nekolicinom klubova koji iza sebe imaju višegodišnje iskustvo igranja u Evroligi.

KK Crvena zvezda mts obaveštava sve svoje pristalice i zainteresovane, da će pojedinačne karte za ovaj meč, biti u prodaji od ponedeljka od 10 časova u svim poslovnicama Eventima, kao i na blagajni dvorane „Aleksandar Nikolić” od 15 časova do početka meča.
Cene karata za utakmicu Crvena zvezda mts – Ulm:
TRIBINA – A B C D 600 dinara
Parter B 900
Parter 4 900
Loža 2.500
Plava loža 2.000
Bela loža 1.500
POČASNO MESTO BOČNO I RED 6.000
POČASNO MESTO BOČNO ZVEZDAŠ  I RED 8.000
POČASNO MESTO BOČNO II RED 4.000
POČASNO MESTO BOČNO III RED 3.000
POČASNO MESTO I RED 10.000
POČASNO MESTO II RED 6.000
Ujedno, klub podseća da je i dalje u toku prodaja sezonskih karata za takmičarsku sezonu 2018-2019 i da ulazi u samu završnicu!
KK Crvena zvezda mts
Скочи на траку са алаткама